Повезане вести
(ВИДЕО) Шапић оптужио ТВ Н1: Много лажете, својим лажима наносите велику штету
Н1 Инфо 22.11.2023
Председник Привременог органа Града Београда Александар Шапић оптужио је поново ТВ Н1 да злонамерно монтира прилоге о њему, као и да "својим лажима наноси велику штету". Репортер Н1 је демантовао Шапића и поручио му да о свему… »
„Монтирају ме, монтирају ме“: Кампања се још захуктава, а Шапић је већ изгубио живце
Нова 22.11.2023
Председник Привременог органа Града Београда Александар Шапић оптужио је поново ТВ Н1 да злонамерно монтира прилоге о њему, као и да "својим лажима наноси велику штету". Репортер Н1 је демантовао Шапића и поручио му да о свему… »
Шапић оптужио ТВ Н1: Много лажете, својим лажима наносите велику штету
Нови магазин 22.11.2023
Вести дана »
"Ако стане Рафинерија, 4.000 људи остаје без посла": Посланици о проблемима у вези са НИС-ом
Н1 Инфо пре 31 минутајош 41 повезана
Председник о изборима: „Опозиција је терорисала грађане, а ми смо и поред тога победили“
Сербиан Невс Медиа пре 3 сатајош 28 повезаних
Мањи инцидент у Нишу током „16 минута тишине“: сукоб грађана и пролазнице обележио протест
Решетка пре 3 сатајош 35 повезаних