Povezane vesti
Prvi put se oglasila bivša devojka svedoka saradnika na suđenju klanu! Za Kurir otkrila detalje: Napisala sam 300 pisama...
Kurir 22.11.2023
Pripadnik kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, Nikola Spasojević koji je u međuvremenu sklopio sporazum s Javnim tužilaštvom za organizovani kriminal i postao svedok okrivljeni koji je svedočio o svim zločinama klana, četiri meseca… »
"Ušla sam u program zaštite svedoka!"Progovorila bivša saradnika na suđenju Veljinom klanu, otkrila sve šokantne detalje
Mondo 22.11.2023
Na suđenju klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića je svedok saradnik Nikola Spasojević ispričao kako je sumnjao u vernost svoje devojke, a ona se danas javila "Kuriru" i oglasila se tim povodom. Na suđenju klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića… »
Svedok-saradnik sumnjao da ga žena vara s policajcem: Ja zaspim, ona izađe da šeta, treniraju zajedno... Pominjao i rastu
Kurir 22.11.2023
Pripadnik kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, Nikola Spasojević koji je u međuvremenu sklopio sporazum s Javnim tužilaštvom za organizovani kriminal i postao svedok okrivljeni koji je svedočio o svim zločinama klana, četiri meseca… »
Spasojević nabavio oružje zbog klana Belivuk, plašio se za život: Odbrana tvrdi da je paranoičan i da izmišlja
Telegraf 22.11.2023
Na suđenju klanu Belivuk preslušani su prisluškivani telefonski razgovori okrivljeno saradnika Nikole Spasojevića u kom je govorio da će da da glavu za svog brata ukoliko bude problema s Belivukom, ali i da će da se bori za sopstveni život. Na… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 7 satijoš 3 povezane

„Molitve za 16“: Đoković pobedu u Majamiju posvetio novosadskim žrtvama (FOTO)
Danas pre 8 satijoš 1 povezana

Grupa građana „Dr Dragan Milić“ osudila napad na gradonačelnika Pavlovića
Gradski portal 018 pre 1 satjoš 1 povezana