Povezane vesti
"Vukao me za kosu i vezao mi ruke hulakopkama..." Jezive optužbe protiv pevača Eksla Rouza, manekenka iznela mučne detalje…
Kurir 22.11.2023
Frontmen legendarne grupe "Guns N' Roses" Eksl Rouz optužen je za seksualni napad iz 1989. u novoj tužbi koja donosi poprilično eksplozivne navode. U tužbi, koju je pokrenula bivša manekenka Penthausa Šila Kenedi, tvrdi se da ju je roker vezao u… »
"Ženu je udario, meni vezao ruke čarapama i zlostavljao me" - Jezive optužbe protiv pevača na kog je Srbija otkidala!
Mondo 22.11.2023
Bivša manekenka iznela je jezive tvrdnje o pevaču i frontmenu legendarne grupe Guns N' Roses. Bivša manekenka iznela je jezive tvrdnje o pevaču i frontmenu legendarne grupe Guns N' Roses. Eksl Rouz suočio se sa jezivim optužbama za s*ksualni napad… »
Vesti dana »
Sreli se Makron i Lavrov! Neočekivan susret na samitu G20, ovako su reagovali kad su se ugledali! (foto, video)
Kurir pre 18 minutajoš 53 povezane
Poslanici i odbornici blokiraju tužilaštvo u Novom Sadu, policija izašla iz zgrade i gura okupljene
Glas Amerike pre 1 satjoš 39 povezanih
Ma kakva liga nacija, Svetsko prvenstvo je prioritet! Evo protiv koga Srbija može u kvalifikacijama za Mundijal
Večernje novosti pre 55 minutajoš 34 povezane
Unuka našeg glumca umrla u zatvoru, oglasila se njena tetka za "Blic": "Preko poruke sam saznala da je preminula"
Blic pre 30 minutajoš 33 povezane
Tokajev u zvaničnoj poseti Beogradu, obraćanje dvojice predsednika (video)
Politika pre 1 satjoš 22 povezane