Повезане вести
"Био сам психички убијен и финансијски лош" Бобан Рајовић лежао два пута у затвору: Најтежи период у мом животу...
Курир 23.11.2023
Бобан Рајовић снимио је велики број хитова коју су га пролавили, па сада ужива у успешној музичкој каријери и складном породичном животу. Међутим, иза себе певач има бројне турбулентне фазе и тешка животна искуства. „Па пазите… »
(Видео) Побегла је кроз прозор, дошла код њега и венчали су се: Бобан Рајовић је 30 година у браку са Драганом: "Нисам могао…
Блиц 22.11.2023
Бобан Рајовић је рођен у Данској, школу је завршио у Црној Гори, касније је поново живео у Данској, а у међувремену се оженио тако што је тадашња његова девојка, а данашња супруга побегла код њега једне вечери, када јој је… »
(Видео) "свратио сам у пекару да видим да ли имам за кифлу и јогурт": Бобан Рајовић је проводио ноћи у колима јер је у једном…
Блиц 22.11.2023
Бобан Рајовић је са супругом Драганом отишао у Данску где је возио такси, али желео је да уради нешто по питању свог професионалног живота. Дошао је у Београд у жељи да дође до свог мега хита, али у једном тренутку у разговору… »
(Видео) Бобан Рајовић је два пута био у затвору: "Нисам имао да платим и идем унутра 40 дана"
Блиц 22.11.2023
Бобан Рајовић се не либи да говори о лепим али ни о оним лошим тренуцима из свог живота. Не крије да је чак два пута био и у затвору. У емисији "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" која се емитује само Блиц телевизији на МТС… »
Вести дана »
Зеленски из Рима одговорио на позив Доналда Трампа да одржи председничке изборе у Украјини
Телеграф пре 2 сатајош 37 повезаних
БЛОГ УЖИВО Студенти стигли до зграде јавног сервиса, узвикују: „РТС – СНС“
Нова пре 16 минутајош 23 повезане
Вучић опет прети Русима због НИС: Ми ћемо морати да делујемо као држава... Ако се деси, то ће бити за 37 дана
Правда пре 5 сатијош 27 повезаних
Пријављено више од 45.000 објеката, више од половине електронским путем! Министарка Софронијевић: Процедура је једноставна, пријава могућа у општинама и Пошти
Курир пре 56 минутајош 55 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 6 сатијош 32 повезане