Povezane vesti

"Bio sam psihički ubijen i finansijski loš" Boban Rajović ležao dva puta u zatvoru: Najteži period u mom životu...

"Bio sam psihički ubijen i finansijski loš" Boban Rajović ležao dva puta u zatvoru: Najteži period u mom životu...

Kurir 23.11.2023
Boban Rajović snimio je veliki broj hitova koju su ga prolavili, pa sada uživa u uspešnoj muzičkoj karijeri i skladnom porodičnom životu. Međutim, iza sebe pevač ima brojne turbulentne faze i teška životna iskustva. „Pa pazite, menja se u… »
(Video) Boban Rajović je dva puta bio u zatvoru: "Nisam imao da platim i idem unutra 40 dana"

(Video) Boban Rajović je dva puta bio u zatvoru: "Nisam imao da platim i idem unutra 40 dana"

Blic 22.11.2023
Boban Rajović se ne libi da govori o lepim ali ni o onim lošim trenucima iz svog života. Ne krije da je čak dva puta bio i u zatvoru. U emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje samo Blic televiziji na MTS kanalu 115, sredom… »
(Video) "svratio sam u pekaru da vidim da li imam za kiflu i jogurt": Boban Rajović je provodio noći u kolima jer je u jednom…

(Video) "svratio sam u pekaru da vidim da li imam za kiflu i jogurt": Boban Rajović je provodio noći u kolima jer je u jednom…

Blic 22.11.2023
Boban Rajović je sa suprugom Draganom otišao u Dansku gde je vozio taksi, ali želeo je da uradi nešto po pitanju svog profesionalnog života. Došao je u Beograd u želji da dođe do svog mega hita, ali u jednom trenutku u razgovoru sa suprugom koja… »
(Video) Pobegla je kroz prozor, došla kod njega i venčali su se: Boban Rajović je 30 godina u braku sa Draganom: "Nisam…

(Video) Pobegla je kroz prozor, došla kod njega i venčali su se: Boban Rajović je 30 godina u braku sa Draganom: "Nisam…

Blic 22.11.2023
Boban Rajović je rođen u Danskoj, školu je završio u Crnoj Gori, kasnije je ponovo živeo u Danskoj, a u međuvremenu se oženio tako što je tadašnja njegova devojka, a današnja supruga pobegla kod njega jedne večeri, kada joj je stavio prsten… »

Vesti dana »