Повезане вести

ПОГЛЕДАЈТЕ КАКО је ДИНО МЕРЛИН БАЦИО ПУБЛИКУ у ТРАНС! Започео концерт са хитом над хитовима, а онда су сви запевали у глас…

ПОГЛЕДАЈТЕ КАКО је ДИНО МЕРЛИН БАЦИО ПУБЛИКУ у ТРАНС! Започео концерт са хитом над хитовима, а онда су сви запевали у глас…

Курир 23.11.2023
Дино Мерлин одржао је трећи по реду концерт од четири заказана у Београдској Штарк Арени. Као и у претходне две вечери, певач је са осмехом поздравио публику, а потом је запевао хит "Да шутиш" који је публика певала са њим у… »
"Криво ми је што сада није овде": Дино Мерлин се разнежио пред публиком у Арени - признао шта му Тешко пада: "На крају…

"Криво ми је што сада није овде": Дино Мерлин се разнежио пред публиком у Арени - признао шта му Тешко пада: "На крају…

Блиц 22.11.2023
Познати певач Дино Мерлин одржао је вечерас четврти узастопни концерт у београдској Арени. У једном моменту се разнежио, па је пред публиком почео да прича о унуку, за ког је јако везан. - Мој унук сад прича и пева, има три и по… »
(Видео) Мерлин на ивици суза на четвртом концерту у Београду: "Волим вас", најемотивнији моменти за сам крај

(Видео) Мерлин на ивици суза на четвртом концерту у Београду: "Волим вас", најемотивнији моменти за сам крај

Блиц 22.11.2023
Чувени босанско-херцеговачки кантаутор Дино Мерлин одржао је вечерас последњи у низу овогодишњих концерата у српској престоници. Мерлин је на самом крају концерта био и те како емотиван, па су му очи биле пуне суза. - Волим… »
(Видео) Еуфорија на мерлиновом четвртом концерту: Познати похрлили у Арену! Певачица дошла голог стомака, а девојка Саше…

(Видео) Еуфорија на мерлиновом четвртом концерту: Познати похрлили у Арену! Певачица дошла голог стомака, а девојка Саше…

Блиц 22.11.2023
Познати босанско-херцеговачки певач Дино Мерлин вечерас одржава четврти узастопни концерт у српској престоници, а укупно је продао преко 65.000 карата. Дино Мерлин је концерт започео око 21 час, а публика га је одушевљено… »
(Видео) "Милану посвећујем: - Фурај, мали, сам средином" Снежа Борјан дошла без супруга на Мерлинов концерт - дубок деколте…

(Видео) "Милану посвећујем: - Фурај, мали, сам средином" Снежа Борјан дошла без супруга на Мерлинов концерт - дубок деколте…

Блиц 22.11.2023
Снежана Борјан, супруга српског фудбалера Милана Борјана, појавила се вечерас на четвртом концерту Дина Мерлина у београдској Арени. - Ја његове све песме обожавам. Јако сам узбуђена, морам да кажем, јер га никад у животу нисам… »

Вести дана »