Повезане вести

Прве слике ћерке дина мерлина: На концерту у Београду је стајала иза бине и иста је отац - ту је био и син и сушта је…

Прве слике ћерке дина мерлина: На концерту у Београду је стајала иза бине и иста је отац - ту је био и син и сушта је…

Блиц 23.11.2023
Познати кантаутор Дино Мерлин одржао је вечерас четврти узастопни концерт у Београду, а на истом су га бодрили ћерка Наида и син Хамза. Мерлинова наследница стајала је иза бине, а наше камере су је ухватиле како мотри на све оно… »
Чоли сам рекао - бирај када ћеш... Дино Мерлин открио све о сарадњи са певачем - ево због чега је певао само једно вече

Чоли сам рекао - бирај када ћеш... Дино Мерлин открио све о сарадњи са певачем - ево због чега је певао само једно вече

Мондо 23.11.2023
Здравко Чолић био је специјални гост на концерту Дина Мерлина у Београду. Здравко Чолић био је специјални гост на концерту Дина Мерлина у Београду. Певач Дино Мерлин одржао је и свој последњи, четврти концерт у београдској… »
"Чоли сам рекао: Ти бирај кад ћеш..." Мерлин открио како је дошло до сарадње и шта му је Здравко поручио након позива за Арену…

"Чоли сам рекао: Ти бирај кад ћеш..." Мерлин открио како је дошло до сарадње и шта му је Здравко поручио након позива за Арену…

Курир 23.11.2023
Чувени певач Дино Мерлин претходних дана је одржао четири успешна концерта у београдској Арени, где је укупно продао преко 65.000 карата. На другом концерту гост му је био легендарни певач Здравко Чолић, а Дино је синоћ открио… »
Весна Змијанац изашла на сцену код мерлина: Певачев син ју је ухватио за руку и изавео на бину, а овим речима ју је дочекао…

Весна Змијанац изашла на сцену код мерлина: Певачев син ју је ухватио за руку и изавео на бину, а овим речима ју је дочекао…

Блиц 22.11.2023
Певач Дино Мерлин одржао је вечерас четврти узастопни концерт у београдској Арени, а гост на његовом наступу била је и Весна Змијанац. Весну је извео на сцену Мерлинов син Хамза, који је певачицу ухватио за руку и попео на бину… »

Вести дана »