Povezane vesti
Angelina je sa četvoro dece evakuisana iz Gaze: „I kada smo stigli u Beograd imala sam osećaj da čujem avione koji bombarduju“…
Nova 23.11.2023
"I kada smo stigli u Beograd imala sam osećaj da čujem avione koji bombarduju", rekla je Angelina El Kourm Arafat, koja je sa četvoro dece evakuisana iz Gaze, a u Beograd je stigla 21. novembra. Ona je sa četvoro dece, od kojih je dvoje maloletno… »
"Još čujem avione koji bombarduju": Angelina je sa četvoro dece evakuisana iz Gaze u Beograd: "Svi plaču oko mene, supruga…
Blic 23.11.2023
"I kada smo stigli u Beograd imala sam osećaj da čujem avione koji bombarduju", rekla je Angelina El Kourm Arafat, koja je sa četvoro dece evakuisana iz Gaze, a u Beograd je stigla 21. novembra. Ona je sa četvoro dece, od kojih je dvoje maloletno… »
'Još čujem zvuke aviona': Palestinska porodica evakuisana u Beograd
Slobodna Evropa 23.11.2023
"I kada smo stigli u Beograd imala sam osećaj da čujem avione koji bombarduju", rekla je za RSE Angelina El Kourm Arafat. Ona je sa četvoro dece, od kojih je dvoje maloletno, evakuisana iz ratom razorene Gaze i stigla je 21. novembra u Beograd, gde joj… »
Vesti dana »
Izvestan nastavak krize na Kosovu nakon izbora, u Beogradu će biti odlučeno da li će Srpska lista podržati albansku opoziciju
Mašina pre 3 satajoš 70 povezanih
Ukinuta vanredna situacija na teritorijma opština Gornji Milanovac i Čačak, vodosnabdevanje normalizovano
RTV pre 4 satijoš 28 povezanih
Idemo na +33, a onda stiže nevreme! Temperatura drastično pada preko noći, ima da pljušti i da pada grad, hladni front ne popušta do daljeg
Blic pre 2 satajoš 35 povezanih
Izrael i Iran za sada obustavljaju međusobne napade, Tramp tvrdi da on 'vuče sve poteze'
BBC News pre 1 satjoš 45 povezanih
Marivex više ne plovi... CentCom objavio da su Amerikanci napali još jedan tanker
Večernje novosti pre 2 minutajoš 36 povezanih