Povezane vesti
Angelina je sa četvoro dece evakuisana iz Gaze: „I kada smo stigli u Beograd imala sam osećaj da čujem avione koji…
Nova 23.11.2023
"I kada smo stigli u Beograd imala sam osećaj da čujem avione koji bombarduju", rekla je Angelina El Kourm Arafat, koja je sa četvoro dece evakuisana iz Gaze, a u Beograd je stigla 21. novembra. Ona je sa četvoro dece, od kojih je dvoje maloletno… »
"Još čujem avione koji bombarduju": Angelina je sa četvoro dece evakuisana iz Gaze u Beograd: "Svi plaču oko mene, supruga…
Blic 23.11.2023
"I kada smo stigli u Beograd imala sam osećaj da čujem avione koji bombarduju", rekla je Angelina El Kourm Arafat, koja je sa četvoro dece evakuisana iz Gaze, a u Beograd je stigla 21. novembra. Ona je sa četvoro dece, od kojih je dvoje maloletno… »
'Još čujem zvuke aviona': Palestinska porodica evakuisana u Beograd
Slobodna Evropa 23.11.2023
"I kada smo stigli u Beograd imala sam osećaj da čujem avione koji bombarduju", rekla je za RSE Angelina El Kourm Arafat. Ona je sa četvoro dece, od kojih je dvoje maloletno, evakuisana iz ratom razorene Gaze i stigla je 21. novembra u Beograd, gde joj… »
Vesti dana »

"Je: L' nekom loše?" Dačić demonstrirao kako radi uređaj za koji opozicija tvrdi da je bio "zvučni top" na protestu u Beogradu: Ova dva poseduje MUP (foto, video)
Blic pre 5 satijoš 31 povezana

Tepić tvrdi da Srbija ima LRAD uređaje, Dačić da se ne koriste kao 'zvučni topovi'
Slobodna Evropa pre 5 satijoš 22 povezane

BLOG UŽIVO „RTS kao saučesnik, želimo da se čuje naš glas”: Prosvetari, studenti i đaci protestovali ispred javnog servisa
Nova pre 1 satjoš 30 povezanih

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 8 satijoš 14 povezanih

"Oprostio sam se od njega pre 20 dana": Saša Ilić poslao poslednji pozdrav prijatelju
Mondo pre 2 satajoš 48 povezanih