Povezane vesti
Angelina je sa četvoro dece evakuisana iz Gaze: „I kada smo stigli u Beograd imala sam osećaj da čujem avione koji bombarduju“…
Nova 23.11.2023
"I kada smo stigli u Beograd imala sam osećaj da čujem avione koji bombarduju", rekla je Angelina El Kourm Arafat, koja je sa četvoro dece evakuisana iz Gaze, a u Beograd je stigla 21. novembra. Ona je sa četvoro dece, od kojih je dvoje maloletno… »
"Još čujem avione koji bombarduju": Angelina je sa četvoro dece evakuisana iz Gaze u Beograd: "Svi plaču oko mene, supruga…
Blic 23.11.2023
"I kada smo stigli u Beograd imala sam osećaj da čujem avione koji bombarduju", rekla je Angelina El Kourm Arafat, koja je sa četvoro dece evakuisana iz Gaze, a u Beograd je stigla 21. novembra. Ona je sa četvoro dece, od kojih je dvoje maloletno… »
'Još čujem zvuke aviona': Palestinska porodica evakuisana u Beograd
Slobodna Evropa 23.11.2023
"I kada smo stigli u Beograd imala sam osećaj da čujem avione koji bombarduju", rekla je za RSE Angelina El Kourm Arafat. Ona je sa četvoro dece, od kojih je dvoje maloletno, evakuisana iz ratom razorene Gaze i stigla je 21. novembra u Beograd, gde joj… »
Vesti dana »
Pavlović (NPS): Mišljenje Venecijanske komisije potvrda nezakonitosti Mrdićevih zakona
Beta pre 9 satijoš 39 povezanih
Teheran ponovo otvara nebo: od nedelje letovi za Istanbul i Muskat
Politika pre 20 minutajoš 71 povezana
Miloš Jovanović: Presuda u Banjskoj poniženje za Srbiju
Serbian News Media pre 3 satajoš 68 povezanih
RZS: U prva tri meseca 2026. rođeno 495 beba više nego u istom periodu lani, dok je broj umrlih u padu
Newsmax Balkans pre 8 satijoš 29 povezanih
Šokantne pretnje iz Vašingtona: Tramp povlači opasne poteze protiv dve evropske sile zbog Irana
Blic pre 2 satajoš 36 povezanih