Povezane vesti
Angelina je sa četvoro dece evakuisana iz Gaze: „I kada smo stigli u Beograd imala sam osećaj da čujem avione koji bombarduju“…
Nova 23.11.2023
"I kada smo stigli u Beograd imala sam osećaj da čujem avione koji bombarduju", rekla je Angelina El Kourm Arafat, koja je sa četvoro dece evakuisana iz Gaze, a u Beograd je stigla 21. novembra. Ona je sa četvoro dece, od kojih je dvoje maloletno… »
"Još čujem avione koji bombarduju": Angelina je sa četvoro dece evakuisana iz Gaze u Beograd: "Svi plaču oko mene, supruga…
Blic 23.11.2023
"I kada smo stigli u Beograd imala sam osećaj da čujem avione koji bombarduju", rekla je Angelina El Kourm Arafat, koja je sa četvoro dece evakuisana iz Gaze, a u Beograd je stigla 21. novembra. Ona je sa četvoro dece, od kojih je dvoje maloletno… »
'Još čujem zvuke aviona': Palestinska porodica evakuisana u Beograd
Slobodna Evropa 23.11.2023
"I kada smo stigli u Beograd imala sam osećaj da čujem avione koji bombarduju", rekla je za RSE Angelina El Kourm Arafat. Ona je sa četvoro dece, od kojih je dvoje maloletno, evakuisana iz ratom razorene Gaze i stigla je 21. novembra u Beograd, gde joj… »
Vesti dana »
Muž Vedrane Rudan je bio 8 godina mlađi od nje. Ljubiša joj je bio najveća podrška tokom borbe sa bolešću
Blic pre 8 minutajoš 58 povezanih
Ambasadorka: U potresu u Indoneziji poginulo 68 ljudi, ne zna se ima li povređenih državljana Srbije
Serbian News Media pre 18 minutajoš 14 povezanih
Vremenska prognoza za utorak 18. avgust: Danas prolazno naoblačenje sa kišom i padom temperature
Serbian News Media pre 28 minutajoš 12 povezanih
Jedna osoba nastradala u požaru u Smederevu: Najkritičnije u Deliblatskoj peščari, vetar razgoreva žarišta na Stolovima
Euronews pre 7 minutajoš 25 povezanih