Povezane vesti
Angelina je sa četvoro dece evakuisana iz Gaze: „I kada smo stigli u Beograd imala sam osećaj da čujem avione koji…
Nova 23.11.2023
"I kada smo stigli u Beograd imala sam osećaj da čujem avione koji bombarduju", rekla je Angelina El Kourm Arafat, koja je sa četvoro dece evakuisana iz Gaze, a u Beograd je stigla 21. novembra. Ona je sa četvoro dece, od kojih je dvoje maloletno… »
"Još čujem avione koji bombarduju": Angelina je sa četvoro dece evakuisana iz Gaze u Beograd: "Svi plaču oko mene, supruga…
Blic 23.11.2023
"I kada smo stigli u Beograd imala sam osećaj da čujem avione koji bombarduju", rekla je Angelina El Kourm Arafat, koja je sa četvoro dece evakuisana iz Gaze, a u Beograd je stigla 21. novembra. Ona je sa četvoro dece, od kojih je dvoje maloletno… »
"Još čujem avione koji bombarduju": Angelina je sa četvoro dece evakuisana iz Gaze u Beograd: "Svi plaču oko mene, supruga…
Blic 23.11.2023
'Još čujem zvuke aviona': Palestinska porodica evakuisana u Beograd
Slobodna Evropa 23.11.2023
"I kada smo stigli u Beograd imala sam osećaj da čujem avione koji bombarduju", rekla je za RSE Angelina El Kourm Arafat. Ona je sa četvoro dece, od kojih je dvoje maloletno, evakuisana iz ratom razorene Gaze i stigla je 21. novembra u Beograd, gde joj… »
Vesti dana »
U Srbiji jutros izmeren: - 21 stepen! Vreme može da bude opasno, ovo su saveti "Batuta" za ponašanje tokom ekstremne hladnoće: Ove grupe su najugroženije
Blic pre 11 minutajoš 9 povezanih
Košarkaši Denvera posle produžetka pobedili San Antonio, Jokić ubacio 46 poena
Vesti online pre 22 minutajoš 10 povezanih
Dan žalosti, zastave na pola koplja: Srbija tuguje zbog tragedije na Cetinju
Kurir pre 10 minutajoš 13 povezanih