Povezane vesti
Netanjahu dao instrukcije Mosadu da cilja lidere Hamasa gde god da su
Beta 23.11.2023
Premijer Izraela Benjamin Netanjahu izjavio je da je dao instrukcije obaveštajnoj agenciji Mosad da uđe u trag članovima rukovodstva islamskog ekstremističkog Hamasa koji žive van Pojasa Gaze u inostranstvu. "Dao sam instrukcije Mosadu da deluje protiv… »
Netanjahu naredio Mosadu: Ciljajte lidere Hamasa, gde god da su
N1 Info 23.11.2023
Premijer Izraela Benjamin Netanjahu izjavio je da je dao instrukcije obaveštajnoj agenciji Mosad da uđe u trag članovima rukovodstva islamskog ekstremističkog Hamasa koji žive van Pojasa Gaze u inostranstvu. „Dao sam instrukcije Mosadu da deluje protiv… »
Vesti dana »
"Bulji u telefon non-stop, pa mi kuka kako ga boli vrat!", ali i "Ja ga bez toga ne šaljem nigde!": Burne i oprečne reakcije roditelja na nov zakon o zabrani mobilnih u školama
Blic pre 11 minutajoš 1 povezana
Ovo je tekst pobedničke pesme Montesonga "Nova zora" Tamara Živković će na Evroviziji pevati ove moćne reči koje nose snažnu poruku svim ženama
Blic pre 6 satijoš 4 povezane
Vremenska prognoza za 22. decembar: Maglovito jutro i hladan dan sa sunčanim periodima
Mondo pre 21 minutajoš 3 povezane
Posebna pažnja je na vremenskim rokovima: Vitkof o sastanku sa Ukrajincima i razvoju plana od 20 tačaka
Alo pre 5 satijoš 3 povezane