Povezane vesti
Danica pozvala 192 i rekla: "ubila sam rođenog sina" 10 godina od nezapamćenog zločina - smrskala mu lobanju na spavanju
Mondo 23.11.2023
Danica Tot Kiralj (67) iz Subotice ubila sina Sergeja Tota Kiralja (42), a zatim pozvala policajce i rekla im: 'Ubila sam rođenog sina'. Danica Tot Kiralj (67) iz Subotice ubila sina Sergeja Tota Kiralja (42), a zatim pozvala policajce i rekla im: 'Ubila… »
"Ubila sam rođenog sina": Danica iz Subotice sačekala da Sergej zaspi, pa ga ubila sekirom i mirno sačekala policiju
Blic 23.11.2023
Nedavno se navršilo 10 godina od stravičnog zločina u Subotici kada je Danica Tot Kiralj, koja je tada imala 67 godina, sekirom smrskala lobanju sinu Sergeju (42). Nakon ubistva pozvala je policiju i kada su došli rekla: "Ubila sam rođenog sina"… »
Vesti dana »

Blokada RTS: Studenti deseti dan ispred zgrade Javnog servisa, okolne ulice i dalje bez saobraćaja (foto)
Blic pre 21 minutajoš 23 povezane

„To je sveopšti srpski simbol, ali nije grb Srbije“: Dačić za Danas o oznakama na uniformama snaga bezbednosti koji su štitili Dodika od hapšenja
Danas pre 1 satjoš 33 povezane

"Očekuju nas opasne vremenske pojave": Meteorolog otkrio da li će biti kiše za 1. maj
Pravda pre 2 satajoš 28 povezanih

Nakon što je održao govor na protestu, profesor Aleksandar Cvetković razrešen dužnosti tutora
Serbian News Media pre 23 satajoš 8 povezanih

Propao pokušaj privođenja predsednika RS Milorada Dodika, Šmit ga kaznio
BBC News pre 2 satajoš 27 povezanih