Повезане вести
Даница позвала 192 и рекла: "убила сам рођеног сина" 10 година од незапамћеног злочина - смрскала му лобању на спавању
Мондо 23.11.2023
Даница Тот Кираљ (67) из Суботице убила сина Сергеја Тота Кираља (42), а затим позвала полицајце и рекла им: 'Убила сам рођеног сина'. Даница Тот Кираљ (67) из Суботице убила сина Сергеја Тота Кираља (42), а затим позвала… »
"Убила сам рођеног сина": Даница из Суботице сачекала да Сергеј заспи, па га убила секиром и мирно сачекала полицију
Блиц 23.11.2023
Недавно се навршило 10 година од стравичног злочина у Суботици када је Даница Тот Кираљ, која је тада имала 67 година, секиром смрскала лобању сину Сергеју (42). Након убиства позвала је полицију и када су дошли рекла: "Убила… »
Вести дана »
Милојевић одлази из Црвене звезде? "Да ли је поднео оставку"! Хаос после тешког пораза на Маракани, "делије" бесне и љуте - гори Твитер!
Курир пре 0 минутајош 47 повезаних
Трамп млађи: САД би могле одустати од Украјине, Зеленски намерно продужава сукоб
Еуроневс пре 1 сатјош 50 повезаних
Норис заплакао после титуле: Невероватан осећај је освојити титулу у Ф1, желим да уживам у тренутку
Курир пре 2 сатајош 39 повезаних