Povezane vesti
Danica pozvala 192 i rekla: "ubila sam rođenog sina" 10 godina od nezapamćenog zločina - smrskala mu lobanju na spavanju
Mondo 23.11.2023
Danica Tot Kiralj (67) iz Subotice ubila sina Sergeja Tota Kiralja (42), a zatim pozvala policajce i rekla im: 'Ubila sam rođenog sina'. Danica Tot Kiralj (67) iz Subotice ubila sina Sergeja Tota Kiralja (42), a zatim pozvala policajce i rekla im: 'Ubila… »
"Ubila sam rođenog sina": Danica iz Subotice sačekala da Sergej zaspi, pa ga ubila sekirom i mirno sačekala policiju
Blic 23.11.2023
Nedavno se navršilo 10 godina od stravičnog zločina u Subotici kada je Danica Tot Kiralj, koja je tada imala 67 godina, sekirom smrskala lobanju sinu Sergeju (42). Nakon ubistva pozvala je policiju i kada su došli rekla: "Ubila sam rođenog sina". Zločin… »
Vesti dana »
Marta Kos prenela Ani Brnabić zabrinutost EU zbog koraka vlasti Srbije da suzbiju nezavisno sudstvo
Beta pre 1 satjoš 29 povezanih
Ajatolah najavio osvetu zbog ubistva Laridžanija! Tramp sprema misiju opasniju od ubistva Bin Ladena! Želi da spreči Iran da napravi atomsku bombu! video, foto
Kurir pre 24 minutajoš 60 povezanih
"Osmeh Vojvodine" u brojkama: 186 kilometara asfalta, 12 petlji i 46 mostova spojiće Bački Breg i Srpsku Crnju (foto)
Blic pre 5 satijoš 29 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Beta pre 5 satijoš 28 povezanih
Policijska zaplena robe vredne skoro milion dinara: Trojka prodavala belu tehniku i mobilne telefone na crno
Dnevnik pre 3 satajoš 26 povezanih