Повезане вести
Ђоковић за шпанску “Марку”: Знам да могу до голден слема!
Вести онлине 23.11.2023
Долазак Новака Ђоковића на велико финале Дејвис купа у Малаги изазвао је велико интересовање шпанских медија за разговор са њим. Похвале Алкарасу и Фереру “Више сам виђао Федерера и Надала, него родитеље” “Последњи плес” са… »
Новак у интервјуу за „Марку“: Знам да могу до голден слема!
Спорт клуб 23.11.2023
Долазак Новака Ђоковића на велико финале Дејвис купа у Малаги изазвао је велико интересовање шпанских медија за разговор са њим. „Број 1“ дао је предност вероватно „Броју 1“ када је у питању живописна шпанска спортска штампа… »
Новак Ђоковић: Знам да наредне године могу да освојим „златни слем”
Политика 23.11.2023
МАДРИД – Најбољи тенисер света Новак Ђоковић изјавио је данас да зна да може наредне године да освоји сва четири гренд слем турнира и златну медаљу на Олимпијским играма у Паризу, тзв. „златни слем”. Ђоковић се тренутно налази… »
Федерер, Надал и ја нисмо пријатељи и не можемо да будемо! Ђоковић отворио душу: Да играм до 50. године? А Јелена?
Мондо 23.11.2023
Новак Ђоковић у разговору са шпанским новинарима потпуно отворено говорио о плановима, о највећим ривалима, о амбицији за следећу сезону... Новак Ђоковић у разговору са шпанским новинарима потпуно отворено говорио о плановима, о… »
"Добро питање!" Новак Ђоковић не скрива: Е, хоћу да га престигнем!
Вечерње новости 23.11.2023
Новак Ђоковић је ових дана, са правом, главна тема у свету тениса, а најновије вести које о њему стижу из Шпаније - стижу са насловне стране. Фото: Н. Рашић Новак Ђоковић и Рафаел Надал / Фото: ЕПА-ЕФЕ/ИОАН ВАЛАТ Ноле је дао… »
"Нисам пријатељ са Федерером и Надалом": Ђоковић отворено о највећим ривалима
НАЈБОЉИ тенисер света Новак Ђоковић је пред Дејвис куп говорио за медије из Шпаније. Тањуг/АП Србин се осврнуо на однос са Роџером Федерером и Рафом Надалом и био је више него искрен. - Тачно је да не можемо да будемо… »
Новак Ђоковић о федереру и надалу: Истина је, не можемо да будемо пријатељи!
Новак Ђоковић је централна тема у Шпанији. А изгледа да ће то бити и у Швајцарској. ФОТО: Тањуг/АП Новак Ђоковић и Рафаел Надал / Фото: ЕПА-ЕФЕ/ИОАН ВАЛАТ Ноле је дао опширан интервју за најтиражнији шпански дневни лист "Марку"… »
Аустралија преокретом против Чешке до полуфинала Давис Цупа
Ал Јазеера 23.11.2023
Тенисери Аустралије ће у полуфиналу играти против репрезентације Финске, док ће други полуфинални пар чинити побједници сусрета Италија – Низоземска и Србија – Велика Британија. Тениска репрезентација Аустралије изборила је… »
Надал чупа косу: Навијачи Новака Ђоковића нашли доказе и разбили велики тениски мит!
Вечерње новости 22.11.2023
Новак Ђоковић је ових дана, са правом, главна тема у свету тениса, како због нових рекорда, тако и због неких управо откривених достигнућа. Фото: ЕПА-ЕФЕ Сви љубитељи "белог спорта" знају да у трци за најбољег играча свих… »
Ђоковић помера границе: Најновији подаци показују колико је, заправо, Новак доминантан!
Вечерње новости 22.11.2023
НОВАК Ђоковић савршену годину приводи крају. Он је ове сезоне освојио седам трофеја и преостало је да одигра још Дејвис куп, а сада су се појавиле још неке невероватне бројке које потврђују да је српски тенисер најбољи у… »
Вести дана »
Ко би могао да купи НИС: Најзвучнији кандидат Бритисх петролеум, најчешће помињан мол, а ни Арапи нису искључени
Блиц пре 1 сатјош 53 повезане
Табаковић оптужује: Делез изнео из Србије 130 милиона евра без плаћања пореза
Правда пре 2 сатајош 71 повезана
"Треба коначно да се ујединимо": Хрка подржала Јаћимовићев предлог о блокади Београда
Правда пре 1 сатјош 24 повезане
Жесток руски напад на украјински град: Најмање 25 људи погинуло, међу њима и деца (Видео)
Мондо пре 4 сатијош 28 повезаних
Рхмз открива када ће падати снег: Киша се појачава наредних дана, пада и температура (Фото)
Мондо пре 59 минутајош 72 повезане