Повезане вести

Ђоковић за шпанску “Марку”: Знам да могу до голден слема!

Ђоковић за шпанску “Марку”: Знам да могу до голден слема!

Вести онлине 23.11.2023
Долазак Новака Ђоковића на велико финале Дејвис купа у Малаги изазвао је велико интересовање шпанских медија за разговор са њим. Похвале Алкарасу и Фереру “Више сам виђао Федерера и Надала, него родитеље” “Последњи плес” са… »
Новак у интервјуу за „Марку“: Знам да могу до голден слема!

Новак у интервјуу за „Марку“: Знам да могу до голден слема!

Спорт клуб 23.11.2023
Долазак Новака Ђоковића на велико финале Дејвис купа у Малаги изазвао је велико интересовање шпанских медија за разговор са њим. „Број 1“ дао је предност вероватно „Броју 1“ када је у питању живописна шпанска спортска штампа… »
Новак Ђоковић: Знам да наредне године могу да освојим „златни слем”

Новак Ђоковић: Знам да наредне године могу да освојим „златни слем”

Политика 23.11.2023
МАДРИД – Најбољи тенисер света Новак Ђоковић изјавио је данас да зна да може наредне године да освоји сва четири гренд слем турнира и златну медаљу на Олимпијским играма у Паризу, тзв. „златни слем”. Ђоковић се тренутно налази… »
Федерер, Надал и ја нисмо пријатељи и не можемо да будемо! Ђоковић отворио душу: Да играм до 50. године? А Јелена?

Федерер, Надал и ја нисмо пријатељи и не можемо да будемо! Ђоковић отворио душу: Да играм до 50. године? А Јелена?

Мондо 23.11.2023
Новак Ђоковић у разговору са шпанским новинарима потпуно отворено говорио о плановима, о највећим ривалима, о амбицији за следећу сезону... Новак Ђоковић у разговору са шпанским новинарима потпуно отворено говорио о плановима, о… »
"Добро питање!" Новак Ђоковић не скрива: Е, хоћу да га престигнем!

"Добро питање!" Новак Ђоковић не скрива: Е, хоћу да га престигнем!

Вечерње новости 23.11.2023
Новак Ђоковић је ових дана, са правом, главна тема у свету тениса, а најновије вести које о њему стижу из Шпаније - стижу са насловне стране. Фото: Н. Рашић Новак Ђоковић и Рафаел Надал / Фото: ЕПА-ЕФЕ/ИОАН ВАЛАТ Ноле је дао… »
"Нисам пријатељ са Федерером и Надалом": Ђоковић отворено о највећим ривалима

"Нисам пријатељ са Федерером и Надалом": Ђоковић отворено о највећим ривалима

НАЈБОЉИ тенисер света Новак Ђоковић је пред Дејвис куп говорио за медије из Шпаније. Тањуг/АП Србин се осврнуо на однос са Роџером Федерером и Рафом Надалом и био је више него искрен. - Тачно је да не можемо да будемо… »
Новак Ђоковић о федереру и надалу: Истина је, не можемо да будемо пријатељи!

Новак Ђоковић о федереру и надалу: Истина је, не можемо да будемо пријатељи!

Новак Ђоковић је централна тема у Шпанији. А изгледа да ће то бити и у Швајцарској. ФОТО: Тањуг/АП Новак Ђоковић и Рафаел Надал / Фото: ЕПА-ЕФЕ/ИОАН ВАЛАТ Ноле је дао опширан интервју за најтиражнији шпански дневни лист "Марку"… »
Аустралија преокретом против Чешке до полуфинала Давис Цупа

Аустралија преокретом против Чешке до полуфинала Давис Цупа

Ал Јазеера 23.11.2023
Тенисери Аустралије ће у полуфиналу играти против репрезентације Финске, док ће други полуфинални пар чинити побједници сусрета Италија – Низоземска и Србија – Велика Британија. Тениска репрезентација Аустралије изборила је… »
Надал чупа косу: Навијачи Новака Ђоковића нашли доказе и разбили велики тениски мит!

Надал чупа косу: Навијачи Новака Ђоковића нашли доказе и разбили велики тениски мит!

Вечерње новости 22.11.2023
Новак Ђоковић је ових дана, са правом, главна тема у свету тениса, како због нових рекорда, тако и због неких управо откривених достигнућа. Фото: ЕПА-ЕФЕ Сви љубитељи "белог спорта" знају да у трци за најбољег играча свих… »
Ђоковић помера границе: Најновији подаци показују колико је, заправо, Новак доминантан!

Ђоковић помера границе: Најновији подаци показују колико је, заправо, Новак доминантан!

Вечерње новости 22.11.2023
НОВАК Ђоковић савршену годину приводи крају. Он је ове сезоне освојио седам трофеја и преостало је да одигра још Дејвис куп, а сада су се појавиле још неке невероватне бројке које потврђују да је српски тенисер најбољи у… »

Вести дана »

ЕПС продужио рок за попусте за јануарске рачуне

ЕПС продужио рок за попусте за јануарске рачуне

Нова економија пре 1 сатјош 15 повезаних
Четврт века од минирања аутобуса Ниш експреса

Четврт века од минирања аутобуса Ниш експреса

Бета пре 53 минутајош 15 повезаних
Ђоковић задржао треће место на АТП листи

Ђоковић задржао треће место на АТП листи

Спортске.нет пре 28 минутајош 20 повезаних
Време данас током дана мало и умерено облачно

Време данас током дана мало и умерено облачно