Повезане вести
"Рекао ми је да му је највећа казна што је Алекс направио дете" Маја Маринковић унаказила Цара: Воли ме, сви ми се на крају…
Курир 23.11.2023
Маја Маринковић, бивша девојка Филипа Цара изнела је шокантне тврдње на његов рачун. Старлета и ријалити учесница признала је летос да и даље има емоције према Филипу Цару са којом је варао трудну девојку Алекс, а сада је… »
"Рекао је да му је највећа казна што је Александри Николић направио дете": Маја Маринковић изнела шокантне тврдње о Филипу…
Блиц 23.11.2023
Старлета Маја Маринковић изнела је скандалозне тврдње о Филипу Цару, са којом је варао трудну вереницу Александру Николић. - Да ли је могуће да још увек волиш Филипа Цара и да већ два дана само причаш о томе? - питао је водитељ… »
Вести дана »

Муп: о скуповима против блокада: "у 125 места окупило се 144.000 људи, највише на Вождовцу"
Блиц пре 3 сатајош 2 повезане

"Идемо на победу овај пут" Имао жесток окршај са водитељем Пинка у емисији, а сада шокирао оглашавањем и најавио улазак у Елиту (фото)
Ало пре 5 сатијош 4 повезане

Стижу киша и громови, могуће и невреме: Ови делови Србије биће први на удару промене
Телеграф пре 1 сатјош 3 повезане

Александра Бабејић прети снимком Мини Врбашки, поменула је и Кристину: "Кристијан ми је скренуо пажњу..."
Телеграф пре 3 сатајош 3 повезане