Povezane vesti
"Rekao mi je da mu je najveća kazna što je Aleks napravio dete" Maja Marinković unakazila Cara: Voli me, svi mi se na kraju…
Kurir 23.11.2023
Maja Marinković, bivša devojka Filipa Cara iznela je šokantne tvrdnje na njegov račun. Starleta i rijaliti učesnica priznala je letos da i dalje ima emocije prema Filipu Caru sa kojom je varao trudnu devojku Aleks, a sada je otkrila i šta joj je rekao… »
"Rekao je da mu je najveća kazna što je Aleksandri Nikolić napravio dete": Maja Marinković iznela šokantne tvrdnje o Filipu…
Blic 23.11.2023
Starleta Maja Marinković iznela je skandalozne tvrdnje o Filipu Caru, sa kojom je varao trudnu verenicu Aleksandru Nikolić. - Da li je moguće da još uvek voliš Filipa Cara i da već dva dana samo pričaš o tome? - pitao je voditelj Maju Marinković, a ona… »
Vesti dana »
Šta je izazvalo poplave u Nepalu i Tibetu: Kako je urušavanje glečera pokrenulo bujicu
Nedeljnik pre 27 minutajoš 60 povezanih
Aktivno 12 požara širom Srbije, prvi put bez žarišta u Deliblatskoj peščari
RTS pre 1 satjoš 36 povezanih
U 6 časova najtopliji Beograd, Niš i Negotin, Kragujevac na 19 stepeni
iKragujevac pre 4 satijoš 32 povezane
Vanredna sednica Skupštine Srbije: Poslanici postavljaju pitanja predstavnicima vlasti
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 18 povezanih
Posle Kragujevca, nova havarija! I kod Gornjeg Milanovca pukao magistralni cevovod, više sela ostalo bez vode - normalizacija tek sutra
Kurir pre 47 minutajoš 17 povezanih