Повезане вести

Више не жели да крије ко је у питању: Мирјана Карановић јавно показала дечка, колеге одушевљене (ФОТО)

Више не жели да крије ко је у питању: Мирјана Карановић јавно показала дечка, колеге одушевљене (ФОТО)

Стори 23.11.2023
О емотивном животу Мирјане Карановић често се говори. Баш зато што се глумица трудила да своје изборе партнера држи далеко од јавности - дечко Мирјане Карановић увек је интересантна тема. Једини јавности познат емотивни партнер… »
Након што је показала новог дечка, огласила се Мирјана Карановић: "Остајем мистериозна"

Након што је показала новог дечка, огласила се Мирјана Карановић: "Остајем мистериозна"

Блиц 23.11.2023
Глумица Мирјана Карановић објавила је фотографију са својим новим партнером, а за "Блиц" се огласила и истакла да не жели много да коментарише њихов однос. Глумица Мирјана Карановић позирала је у Тивту са својим новим партнером… »
Мирјана Карановић има новог дечка! Српска глумица показала изабраника - позирали у Тивту, слика говори све! (фото)

Мирјана Карановић има новог дечка! Српска глумица показала изабраника - позирали у Тивту, слика говори све! (фото)

Мондо 23.11.2023
Мирјана Карановић поделила је фотку на којој позира са новим дечком. Мирјана Карановић поделила је фотку на којој позира са новим дечком. Мирјана Карановић у последње време често је у жижи интересовања свих медија, а након… »
(Фото) "мој дечко и ја": Мирјана Карановић тврди да је са овим господином у вези, а ево како он изгледа: "Леп пар"

(Фото) "мој дечко и ја": Мирјана Карановић тврди да је са овим господином у вези, а ево како он изгледа: "Леп пар"

Блиц 23.11.2023
Глумица Мирјана Карановић објавила је фотографију из Тивта на којој тврди да је са својим момком. Наиме, глумица је написала у опису фотографије "мој дечко и ја", тврдећи да је господин на слици њен изабраник. Њене колеге и… »

Вести дана »