Povezane vesti
Majci poslala poruku sa nepoznatog broja! Oglasio se otac nestale devojčice: Rekla da je otišla kod drugarice, a tamo nije ni…
Kurir 23.11.2023
Otac devojčice (13) koja je nestala na području Čačka oglasio se i otkrio da je ćerku poslednji put video u četvrtak. "Ja sam išao na teren u Sopot da radim u četvrtak. Tad sam je poslednji put video", kaže otac. On dodaje i da je njegova supruga ta koja… »
Mami pustila SMS sa nepoznatog broja i više se nije javila: Tata nestale Milice (13) oglasio se za Telegraf
Telegraf 23.11.2023
Milica je u trenutku nestanka na sebi imala braon jaknu, sivu trenerku i crne patike na tufne. Boban Milosavljević, otac Milice (13) koja je nestala na području Čačka oglasio se za Telegraf.rs i otkrio da je ćerku poslednji put video u četvrtak. "Ja sam… »
Vesti dana »
Uhapšen Z. M. zbog nesreće kod Bašajda i Novog Bečeja
Serbian News Media pre 7 minutajoš 34 povezane
Gasprom povećao izvoz gasa u Evropu preko Turskog toka na najviši nivo do sada
Insajder pre 1 satjoš 31 povezana
Međunarodna ROADPOL akcija kontrole saobraćaja usmerena na vozače dvotočkaša od 1. do 7. juna 2026.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 40 povezanih
Nestabilno i toplo vreme u Srbiji sa upozorenjima na grmljavinske nepogode i lokalne nepogode od 1. do 4. juna
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 58 povezanih
Vlada Srbije produžila važenje uredbe o zabrani izvoza nafte i naftnih derivata do 2. jula
Nova ekonomija pre 3 satajoš 23 povezane