Повезане вести

"Била је сувише лепа": Слагалица слави 30. рођендан, на прославу дошла и прва водитељка: Ево како је тада добила посао, аутор…

"Била је сувише лепа": Слагалица слави 30. рођендан, на прославу дошла и прва водитељка: Ево како је тада добила посао, аутор…

Блиц 23.11.2023
Квиз "Слагалица" прославио је 22. новембра 30. рођендан, па су се на пригодном слављу окупили сва лица најдуговечнијег домаћег ТВ квиза, а појавила се и прва његова водитељка Драгана Милићевић - данас Коларић. „ Слагалица… »
На прославу 30. рођендана „Слагалице“ дошла је и прва водитељка, а ово је хит прича како су је изабрали за квиз

На прославу 30. рођендана „Слагалице“ дошла је и прва водитељка, а ово је хит прича како су је изабрали за квиз

Нова 23.11.2023
Квиз "Слагалица" прославио је 22. новембра 30. рођендан, па су се на пригодном слављу окупили сва лица најдуговечнијег домаћег ТВ квиза, а појавила се и прва његова водитељка Драгана Милићевић - данас Коларић. „Слагалица… »
Драго ми је да иде и даље: Пре 30 година Никола Нешковић основао је квиз "ТВ Слагалица" (фото/видео)

Драго ми је да иде и даље: Пре 30 година Никола Нешковић основао је квиз "ТВ Слагалица" (фото/видео)

Вечерње новости 22.11.2023
ПРЕ ТАЧНО тридесет година, давног 22. новембра, емитована је прва епизода квиза "Музичка слагалица" на РТС. Фото: Новости - "Слагалица" је лепо ушла у наше домове и ту јој је добро. Драго ми је да иде и даље. У Србији све што је… »

Вести дана »