Povezane vesti
„Izgubila sam mnogo vremena nervirajući se“: Anja Andrejić u emisiji „Ogledalce moje“ otkrila šta bi poručila mlađoj sebi…
Nova 23.11.2023
Portal Nova.rs lansirao je novu emisiju "Ogledalce moje" u saradnji sa Samsungom, a u kojoj će influenseri, influenserke, glumci, glumice i ostali učesnici javnog života podeliti sa Generacijom Z svoje najintimnije strahove, želje, promašaje, ali ih i… »
„Ogledalce moje“: Druga epizoda nove emisije Nova.rs večeras na našem portalu i svim digitalnim platformama
Nova 23.11.2023
Portal Nova.rs juče je lansirala novu emisiju "Ogledalce moje" u saradnji sa Samsungom, a u kojoj će influenseri, influenserke, glumci, glumice i ostali učesnici javnog života podeliti sa Generacijom Z svoje najintimnije strahove, želje, promašaje, ali… »
Vesti dana »
Drama u Grčkoj ne prestaje! Novi snažan zemljotres probudio stanovnike, zatvorene škole! Tlo se ne smiruje nakon serije potresa
Blic pre 33 minutajoš 22 povezane
Izbori na Kosovu: Još jedna pobeda Samoopredeljenja, ali bez većine u parlamentu
Južne vesti pre 37 minutajoš 19 povezanih
Ovaj dan doneće preokret vremena: Evo kada temperatura pada sa 34 na 24°C i kada stižu pljuskovi i grmljavina
Telegraf pre 37 minutajoš 14 povezanih
Izrael rano jutros izveo vazdušne udare na Iran: Eksplozije odjeknule u više gradova
Nova pre 48 minutajoš 12 povezanih