Povezane vesti
„Izgubila sam mnogo vremena nervirajući se“: Anja Andrejić u emisiji „Ogledalce moje“ otkrila šta bi poručila mlađoj sebi…
Nova 23.11.2023
Portal Nova.rs lansirao je novu emisiju "Ogledalce moje" u saradnji sa Samsungom, a u kojoj će influenseri, influenserke, glumci, glumice i ostali učesnici javnog života podeliti sa Generacijom Z svoje najintimnije strahove, želje, promašaje, ali ih i… »
„Ogledalce moje“: Druga epizoda nove emisije Nova.rs večeras na našem portalu i svim digitalnim platformama
Nova 23.11.2023
Portal Nova.rs juče je lansirala novu emisiju "Ogledalce moje" u saradnji sa Samsungom, a u kojoj će influenseri, influenserke, glumci, glumice i ostali učesnici javnog života podeliti sa Generacijom Z svoje najintimnije strahove, želje, promašaje, ali… »
Vesti dana »

Žandarmerija potisnula demonstrante ispred prostorija SNS: Razišle se grupe građana i pristalica naprednjaka na Novom Beogradu:(foto/video)
Blic pre 2 minutajoš 1 povezana

Teška nesreća kod Šibenika: Jedna osoba poginula kada je kamion prešao u suprotnu traku i udario u automobil
Blic pre 31 minutajoš 1 povezana

Približava se Trampov rok, hoće li pritisak promeniti tok rata u Ukrajini?
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

Osmani primila pismo od Trampa: Američki predsednik nazvao Kosovo pravim prijateljem SAD
Blic pre 57 minutajoš 1 povezana