Povezane vesti
„Izgubila sam mnogo vremena nervirajući se“: Anja Andrejić u emisiji „Ogledalce moje“ otkrila šta bi poručila mlađoj sebi…
Nova 23.11.2023
Portal Nova.rs lansirao je novu emisiju "Ogledalce moje" u saradnji sa Samsungom, a u kojoj će influenseri, influenserke, glumci, glumice i ostali učesnici javnog života podeliti sa Generacijom Z svoje najintimnije strahove, želje, promašaje, ali ih i… »
„Ogledalce moje“: Druga epizoda nove emisije Nova.rs večeras na našem portalu i svim digitalnim platformama
Nova 23.11.2023
Portal Nova.rs juče je lansirala novu emisiju "Ogledalce moje" u saradnji sa Samsungom, a u kojoj će influenseri, influenserke, glumci, glumice i ostali učesnici javnog života podeliti sa Generacijom Z svoje najintimnije strahove, želje, promašaje, ali… »
Vesti dana »
Silna Srbija u polufinalu Evropskog prvenstva: Olimpijski prvak srušio Mađarsku u vaterpolo klasiku
Danas pre 49 minutajoš 3 povezane
(Foto, video) Veliki požar na Altini! Zapalio se stan, ulica puna vatrogasaca: Šestoro ljudi prevezeno na VMA!
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
U Čileu proglašeno stanje katastrofe zbog velikih šumskih požara, najmanje 16 ljudi poginulo
Danas pre 5 satijoš 1 povezana