Povezane vesti
Tea u Skoplju u tigrastom kombinezonu zaludela makedonce: Otkrila šta ne sme a htela bi, a poklon koji je dobila iznenadio…
Kurir 23.11.2023
Tea Tairović, održala je juče veliku pres konferenciju u Skoplju, povodom koncerta koji će održati u tamošnjoj areni "Jane Sandanski". Tea je nasmejana i ponosna izašla pred makedonske i srpske medije, u tigrastom odelu u kojem je plenila. Na… »
"Emotivno mi je teško,: nadam se da ću to da prebrodim": Tea Tairović priznala sa čime se suočava
Blic 23.11.2023
Pevačica Tea Tairović Severnu Makedoniju doživljava kao drugu kuću, gde je uvek dočekaju kao svoju i da, dok se drugi odmraju od puta, ona prvo popije vino. - Mogu da kažem da sam jako vezana za publiku u Makedoniji, svaki put sam bila dočekana kao… »
Vesti dana »

(BLOG) Studenti dočekani u Varaždinu uz „Za milion godina“, na dočeku i gradonačelnik i hrvatski poslanici, 13. dan blokade RTS
N1 Info pre 23 minutajoš 44 povezane

Smena oblaka i sunca, a onda opet kiša: Rhmz izdao novo upozorenje za vremenske neprilike u Srbiji
Mondo pre 3 satajoš 28 povezanih

NBA se oglasila zbog Jokića: Niko ovo nije uradio više od 40 godina, postao tek četvrti u istoriji
Nova pre 11 satijoš 27 povezanih

Jedanaest poginulih na festivalu u Vancouveru, napad ‘nije terorizam’
Al Jazeera pre 1 satjoš 43 povezane

Vučić na obeležavanju Dana sećanja na žrtve genocida: Srbija je napadnuta spolja i iznutra
NIN pre 4 satijoš 37 povezanih