Povezane vesti
Tea u Skoplju u tigrastom kombinezonu zaludela makedonce: Otkrila šta ne sme a htela bi, a poklon koji je dobila iznenadio…
Kurir 23.11.2023
Tea Tairović, održala je juče veliku pres konferenciju u Skoplju, povodom koncerta koji će održati u tamošnjoj areni "Jane Sandanski". Tea je nasmejana i ponosna izašla pred makedonske i srpske medije, u tigrastom odelu u kojem je plenila. Na početku je… »
"Emotivno mi je teško,: nadam se da ću to da prebrodim": Tea Tairović priznala sa čime se suočava
Blic 23.11.2023
Pevačica Tea Tairović Severnu Makedoniju doživljava kao drugu kuću, gde je uvek dočekaju kao svoju i da, dok se drugi odmraju od puta, ona prvo popije vino. - Mogu da kažem da sam jako vezana za publiku u Makedoniji, svaki put sam bila dočekana kao da… »
Vesti dana »
Prijava za legalizaciju počinje sutra: informacije, uslovi i prijava za građane Srbije na jednom mestu
Blic pre 2 minutajoš 27 povezanih
Sijarto: Stiglo rusko gorivo za nuklearku Pakš; Budanov otkrio da li GUR može da prisluškuje Kremlj
RTS pre 27 minutajoš 35 povezanih
Pokušaj puča u Beninu propao zahvaljujući lojalistima, kaže ministar unutrašnjih poslova
BBC News pre 18 minutajoš 24 povezane
Prognoza vremena za Srbiju 7. i 8. decembar 2025: Oblačno i hladno sa maglom i sunčanim intervalima sutra
Naslovi.ai pre 2 satajoš 28 povezanih
Macut: Energetska situacija stabilna, neće biti nestašica, fascinantan rad Vučića
N1 Info pre 5 satijoš 24 povezane