Povezane vesti

Đoković se verbalno sukobio sa britanskim navijačima: Iritirali su, ja sam odgovorio (VIDEO)

Đoković se verbalno sukobio sa britanskim navijačima: Iritirali su, ja sam odgovorio (VIDEO)

Vesti online 24.11.2023
Posle pobede nad Kameronom Norijem, Novak Đoković ušao je u verbalni sukob sa navijačima Velike Britanije na tribinama, a na konferenciji za medije objasnio je svoju reakciju. – Ceo meč… Nepoštovanje navijača, ali na to moram da budem spreman u… »
Troicki: Ovo što Novak radi za reprezentaciju je istorijski podvig

Troicki: Ovo što Novak radi za reprezentaciju je istorijski podvig

Politika 24.11.2023
MALAGA – Selektor Dejvis kup tima Srbije Viktor Troicki izjavio je posle trijumfa nad Velikom Britanijom u četvrtfinalu F8 u Malagi, da je Novak Đoković ostvario istorijski podvig. „Sjajan je osećaj dan posle pobede. Čestitao bih igračima koji… »
Niko za Srbiju nikad nije igrao sa većom željom od Novaka Đokovića

Niko za Srbiju nikad nije igrao sa većom željom od Novaka Đokovića

Danas 24.11.2023
Kad je motivisan, fizički i mentalno pripremljen, Novak Đoković rado nastupa za Dejvis kup reprezentaciju Srbije. Teniseri Srbije nalaze se u Malagi u kojoj se održava završnica Dejvis kupa. U četvrtfinalu nadigrana je Velika Britanija, a Miomir… »
Troicki: Istorijski podvig Đokovića (video)

Troicki: Istorijski podvig Đokovića (video)

Sportski žurnal 24.11.2023
Selektor Dejvis kup reprezentacije naglasio da niko nikad nije igrao sa takvom željom kao Nole. Viktor Troicki, selektor Dejvis kup tima Srbije posle trijumfa nad Velikom Britanijom u četvrtfinalu F8 u Malagi je izjavio da je Novak Đoković ostvario… »
Oglasio se Endi Mari: Evo šta je rekao o Britancima koji su vređali Novaka Đokovića

Oglasio se Endi Mari: Evo šta je rekao o Britancima koji su vređali Novaka Đokovića

Večernje novosti 24.11.2023
Najbolji britanski teniser, Škot Endi Mari, ne deli mišljenje sa Novakom Đokovićem oko nevaspitanja navijača Dejvis kup reprezentacije Velike Britanije koji su svojim ponašanjem činili sve da ometaju igru najboljeg tenisera sveta u duelu sa… »
VIDEO „Prešli su granicu, iritirali me, ja sam odgovorio“: Đoković reagovao na provokacije bezobraznih Britanaca

VIDEO „Prešli su granicu, iritirali me, ja sam odgovorio“: Đoković reagovao na provokacije bezobraznih Britanaca

Nova 24.11.2023
Novak Đoković je srušio Kamerona Norija sa 6:4, 6:4 i tako izborio plasman Srbije u polufinale Dejvis kupa, ali je meč obeležio i okršaj sa britanskim navijačima. Bili su svesni Britanci da moraju da urade sve da bi dali priliku Noriju da dođe do… »
Đoković pobedom nad Norijem doneo reprezentaciji Srbije plasman u polufinale Dejvis kupa

Đoković pobedom nad Norijem doneo reprezentaciji Srbije plasman u polufinale Dejvis kupa

Danas 23.11.2023
Novak Đoković je pobedom nad Kameronom Norijem rezultatom 2:0 u setova (6:4, 6:4) doneo plasman teniskoj reprezentaciji Srbije u polufinalu Dejvis kupa. Tamo će se naši teniseri susresti sa Italijom koja je ranije danas savladala selekciju Holandije… »
Nedolično ponašanje Britanaca: Navijači prozivali Đokovića dok je davao izjavu (VIDEO)

Nedolično ponašanje Britanaca: Navijači prozivali Đokovića dok je davao izjavu (VIDEO)

Večernje novosti 23.11.2023
NOVAK Đoković pobedio je Kamerona Norija sa 6:4, 6:4 i uz Miomira Kecmanovića odveo Srbiju u polufinale Dejvis kupa. Posle završetka Noletovog meča britanska publika je pokušala da isprovocira najboljeg na svetu. FOTO: Tanjug/AP Ipak, prvog reketa… »
"Čitav meč su provocirali!" Đoković o bezobraznim navijačima: Pokuašli su da me iznerviraju, popričali smo na kraju

"Čitav meč su provocirali!" Đoković o bezobraznim navijačima: Pokuašli su da me iznerviraju, popričali smo na kraju

NOVAK Đoković je zajedno sa saigračima odveo Srbiju u polufinalu Dejvis kupa. Ipak, posle meča istakli su se britanski navijači zbog nedoličnog ponašanja. FOTO: Tanjug/AP Oni su provocirali najboljeg tenisera sveta dok je davao izjavu po završetku… »
Đoković nakon pobede u Dejvis kupu: Uvek je motiv više kad igraš za reprezentaciju, hvala Kecmanoviću

Đoković nakon pobede u Dejvis kupu: Uvek je motiv više kad igraš za reprezentaciju, hvala Kecmanoviću

NOVAK Đoković zajedno sa saigračima odveo je Srbiju u polufinale Dejvis kupa. Najbolji teniser sveta nije krio zadovoljstvo posle nove pobede. FOTO: Tanjug/AP Nole je posle meča istakao da je za njega uvek veliki motiv da igra za reprezentaciju. -… »
Neki baš ne vole Novaka: Pitali smo gledaoce na Dejvis kupu ko je "g.O.A.T", ovo su odgovorili (video)

Neki baš ne vole Novaka: Pitali smo gledaoce na Dejvis kupu ko je "g.O.A.T", ovo su odgovorili (video)

ČESTA tema u teniskim krugovima je ko je najbolji igrač svih vremena? Odgovori su različiti, ali kad se sve sabere nema dileme da je to Novak Đoković. Ipak, tako ne misle baš svi. FOTO: Tanjug/AP Ekipa "Novosti" koja se nalazi u Malagi gde Srbija… »
Srbija u polufinalu Dejvis Kupa: Novak Đoković odveo "orlove" korak bliže "salatari" - sledi spektakl!

Srbija u polufinalu Dejvis Kupa: Novak Đoković odveo "orlove" korak bliže "salatari" - sledi spektakl!

TENISKA reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale Dejvis kupa. "Orlovi" četvrtfinalu poveli protiv Velike Britanije 2:0 (6:4, 6:4), te će treći meč (dubl) biti puka formalnost. Novak Đoković je u drugom meču savladao Kameruna Norija. FOTO… »

Vesti dana »