Повезане вести

Ђоковић се вербално сукобио са британским навијачима: Иритирали су, ја сам одговорио (ВИДЕО)

Ђоковић се вербално сукобио са британским навијачима: Иритирали су, ја сам одговорио (ВИДЕО)

Вести онлине 24.11.2023
После победе над Камероном Норијем, Новак Ђоковић ушао је у вербални сукоб са навијачима Велике Британије на трибинама, а на конференцији за медије објаснио је своју реакцију. – Цео меч… Непоштовање навијача, али на то морам да… »
Нико за Србију никад није играо са већом жељом од Новака Ђоковића

Нико за Србију никад није играо са већом жељом од Новака Ђоковића

Данас 24.11.2023
Кад је мотивисан, физички и ментално припремљен, Новак Ђоковић радо наступа за Дејвис куп репрезентацију Србије. Тенисери Србије налазе се у Малаги у којој се одржава завршница Дејвис купа. У четвртфиналу надиграна је Велика… »
Огласио се Енди Мари: Ево шта је рекао о Британцима који су вређали Новака Ђоковића

Огласио се Енди Мари: Ево шта је рекао о Британцима који су вређали Новака Ђоковића

Вечерње новости 24.11.2023
Најбољи британски тенисер, Шкот Енди Мари, не дели мишљење са Новаком Ђоковићем око неваспитања навијача Дејвис куп репрезентације Велике Британије који су својим понашањем чинили све да ометају игру најбољег тенисера света… »
ВИДЕО „Прешли су границу, иритирали ме, ја сам одговорио“: Ђоковић реаговао на провокације безобразних Британаца

ВИДЕО „Прешли су границу, иритирали ме, ја сам одговорио“: Ђоковић реаговао на провокације безобразних Британаца

Нова 24.11.2023
Новак Ђоковић је срушио Камерона Норија са 6:4, 6:4 и тако изборио пласман Србије у полуфинале Дејвис купа, али је меч обележио и окршај са британским навијачима. Били су свесни Британци да морају да ураде све да би дали прилику… »
Ђоковић победом над Норијем донео репрезентацији Србије пласман у полуфинале Дејвис купа

Ђоковић победом над Норијем донео репрезентацији Србије пласман у полуфинале Дејвис купа

Данас 23.11.2023
Новак Ђоковић је победом над Камероном Норијем резултатом 2:0 у сетова (6:4, 6:4) донео пласман тениској репрезентацији Србије у полуфиналу Дејвис купа. Тамо ће се наши тенисери сусрести са Италијом која је раније данас савладала… »
"Читав меч су провоцирали!" Ђоковић о безобразним навијачима: Покуашли су да ме изнервирају, попричали смо на крају

"Читав меч су провоцирали!" Ђоковић о безобразним навијачима: Покуашли су да ме изнервирају, попричали смо на крају

Вечерње новости 23.11.2023
НОВАК Ђоковић је заједно са саиграчима одвео Србију у полуфиналу Дејвис купа. Ипак, после меча истакли су се британски навијачи због недоличног понашања. ФОТО: Тањуг/АП Они су провоцирали најбољег тенисера света док је давао… »
Недолично понашање Британаца: Навијачи прозивали Ђоковића док је давао изјаву (ВИДЕО)

Недолично понашање Британаца: Навијачи прозивали Ђоковића док је давао изјаву (ВИДЕО)

НОВАК Ђоковић победио је Камерона Норија са 6:4, 6:4 и уз Миомира Кецмановића одвео Србију у полуфинале Дејвис купа. После завршетка Нолетовог меча британска публика је покушала да испровоцира најбољег на свету. ФОТО: Тањуг/АП… »
Ђоковић након победе у Дејвис купу: Увек је мотив више кад играш за репрезентацију, хвала Кецмановићу

Ђоковић након победе у Дејвис купу: Увек је мотив више кад играш за репрезентацију, хвала Кецмановићу

НОВАК Ђоковић заједно са саиграчима одвео је Србију у полуфинале Дејвис купа. Најбољи тенисер света није крио задовољство после нове победе. ФОТО: Тањуг/АП Ноле је после меча истакао да је за њега увек велики мотив да игра за… »
Неки баш не воле Новака: Питали смо гледаоце на Дејвис купу ко је "г.О.А.Т", ово су одговорили (видео)

Неки баш не воле Новака: Питали смо гледаоце на Дејвис купу ко је "г.О.А.Т", ово су одговорили (видео)

ЧЕСТА тема у тениским круговима је ко је најбољи играч свих времена? Одговори су различити, али кад се све сабере нема дилеме да је то Новак Ђоковић. Ипак, тако не мисле баш сви. ФОТО: Тањуг/АП Екипа "Новости" која се налази у… »
Србија у полуфиналу Дејвис Купа: Новак Ђоковић одвео "орлове" корак ближе "салатари" - следи спектакл!

Србија у полуфиналу Дејвис Купа: Новак Ђоковић одвео "орлове" корак ближе "салатари" - следи спектакл!

ТЕНИСКА репрезентација Србије пласирала се у полуфинале Дејвис купа. "Орлови" четвртфиналу повели против Велике Британије 2:0 (6:4, 6:4), те ће трећи меч (дубл) бити пука формалност. Новак Ђоковић је у другом мечу савладао… »

Вести дана »