Povezane vesti
Đoković se verbalno sukobio sa britanskim navijačima: Iritirali su, ja sam odgovorio (VIDEO)
Vesti online 24.11.2023
Posle pobede nad Kameronom Norijem, Novak Đoković ušao je u verbalni sukob sa navijačima Velike Britanije na tribinama, a na konferenciji za medije objasnio je svoju reakciju. – Ceo meč… Nepoštovanje navijača, ali na to moram da budem spreman u Dejvis… »
Niko za Srbiju nikad nije igrao sa većom željom od Novaka Đokovića
Danas 24.11.2023
Kad je motivisan, fizički i mentalno pripremljen, Novak Đoković rado nastupa za Dejvis kup reprezentaciju Srbije. Teniseri Srbije nalaze se u Malagi u kojoj se održava završnica Dejvis kupa. U četvrtfinalu nadigrana je Velika Britanija, a Miomir… »
VIDEO „Prešli su granicu, iritirali me, ja sam odgovorio“: Đoković reagovao na provokacije bezobraznih Britanaca
Nova 24.11.2023
Novak Đoković je srušio Kamerona Norija sa 6:4, 6:4 i tako izborio plasman Srbije u polufinale Dejvis kupa, ali je meč obeležio i okršaj sa britanskim navijačima. Bili su svesni Britanci da moraju da urade sve da bi dali priliku Noriju da dođe do velike… »
Đoković pobedom nad Norijem doneo reprezentaciji Srbije plasman u polufinale Dejvis kupa
Danas 23.11.2023
Novak Đoković je pobedom nad Kameronom Norijem rezultatom 2:0 u setova (6:4, 6:4) doneo plasman teniskoj reprezentaciji Srbije u polufinalu Dejvis kupa. Tamo će se naši teniseri susresti sa Italijom koja je ranije danas savladala selekciju Holandije 2-1… »
Vesti dana »
Tramp kaže da je vreme da Ukrajina dobije novog predsednika, Kremlj pozdravio njegov predlog
Danas pre 9 satijoš 3 povezane
"Pobeda 3ove": Završni predizborni skup Studentske liste 22. oktobra u Beogradu
Radio 021 pre 6 minutajoš 1 povezana
RIK utvrdila koliko ukupno ima birača za vanredne parlamentarne izbore 25. oktobra
Danas pre 8 satijoš 1 povezana