Povezane vesti

„Htela sam da ga tužim, prati me 24 sata“: Ruška Jakić o problemu sa kojim se suočila

„Htela sam da ga tužim, prati me 24 sata“: Ruška Jakić o problemu sa kojim se suočila

Nova 24.11.2023
Voditeljka se našla u neprijatnoj situaciji. Izjave Ruške Jakić su veoma popularne na društvenim mrežama, ali kako priznaje ona nema svoj profil na Tik Toku. Kako ističe planirala je da tuži osobu koja se predstavlja kao ona na ovoj društvenoj… »
"Htela sam da ga tužim, prati me 24 sata": Ruška Jakić otkrila sa kakvim problemom se suočila: "Odakle njemu taj snimak?!"

"Htela sam da ga tužim, prati me 24 sata": Ruška Jakić otkrila sa kakvim problemom se suočila: "Odakle njemu taj snimak?!"

Blic 24.11.2023
Izjave Ruške Jakić su veoma popularne na društvenim mrežama, ali kako priznaje ona nema svoj profil na Tik Toku. Kako ističe planirala je da tuži osobu koja se predstavlja kao ona na ovoj društvenoj mreži, ali je iz jednog razloga odustala. - Ja… »
"Na TikToku sam glavna, a svi misle da sam odlepila" Ruška Jakić otkrila: Htela sam da ga tužim! Znači, on me prati 24…

"Na TikToku sam glavna, a svi misle da sam odlepila" Ruška Jakić otkrila: Htela sam da ga tužim! Znači, on me prati 24…

Kurir 24.11.2023
Ruška Jakić, srpska novinarka, prepoynatljivog lika, gostovala je u emisiji " Puls Srbije" kod poznatog voditelja Ivana Gajića gde je otkrila do sada nepoznate detalje iz svog života. Osvrnuvši se na prethodni život istakla je šta je bilo presudno… »

Vesti dana »