Повезане вести
„Хтела сам да га тужим, прати ме 24 сата“: Рушка Јакић о проблему са којим се суочила
Нова 24.11.2023
Водитељка се нашла у непријатној ситуацији. Изјаве Рушке Јакић су веома популарне на друштвеним мрежама, али како признаје она нема свој профил на Тик Току. Како истиче планирала је да тужи особу која се представља као она на… »
"Хтела сам да га тужим, прати ме 24 сата": Рушка Јакић открила са каквим проблемом се суочила: "Одакле њему тај снимак?!"
Блиц 24.11.2023
Изјаве Рушке Јакић су веома популарне на друштвеним мрежама, али како признаје она нема свој профил на Тик Току. Како истиче планирала је да тужи особу која се представља као она на овој друштвеној мрежи, али је из једног… »
"На ТикТоку сам главна, а сви мисле да сам одлепила" Рушка Јакић открила: Хтела сам да га тужим! Значи, он ме прати 24 сата!…
Курир 24.11.2023
Рушка Јакић, српска новинарка, препоинатљивог лика, гостовала је у емисији " Пулс Србије" код познатог водитеља Ивана Гајића где је открила до сада непознате детаље из свог живота. Осврнувши се на претходни живот истакла је… »
Вести дана »
Измене у саобраћају од ноћас у Булевару краља Александра: Ови трамваји се привременио укидају, уводе се нове линије и измене трасе
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Северина на концерту у Загребу подржала Дијану Хрку: Та мајка штрајкује глађу јер годину дана тражи истину и правду (ВИДЕО)
Данас пре 2 сатајош 1 повезана