Повезане вести
Изводе га из "Елите": Урош Станић се повредио, одмах му указана помоћ, такмичари се успаничили: "Не знам колико је дубока рана"…
Блиц 24.11.2023
Учесник "Елите", Урош Станић се синоћ залетео у стакло и тиме повредио руку, због чега му је одмах указана помоћ. Наиме, све је почело тако што је задругар Марко Јањушевић Јањуш пољубио Јовану Цвијановић. Ово је и те како… »
Пометња у "елити": Урош Станић се из све снаге залетео и ударио у стакло - обезбеђење преплавило имање у Шимановцима
Блиц 23.11.2023
Урош Станић је данас у ријалитију "Задруга 7 - Елита" урадио исто оно што је Звездан Славнић учинио у претходној сезони. Све је почело тако што је задругар Марко Јањушевић Јањуш пољубио Јовану Цвијановић. Ово је и те како… »
Вести дана »

Србија у безизлазној ситуацији, кажу званичници о забрани увоза руског гаса у Европу
Слободна Европа пре 14 минутајош 26 повезаних

Министарка Ђедовић Хандановић о забрани увоза руског гаса: "Србија у тешкој и готово безизлазној ситуацији"
Блиц пре 2 сатајош 38 повезаних

Он је задужио српски народ, за гађење су ми они који се радују смрти генерала Лидер СНС Вучевић о Небојши Павковићу: Он је страдалник, вести сам чуо од његове ћерке Марије
Дневник пре 4 минутајош 31 повезана

Огласила се ћерка генерала Павковића: Маријина тужна објава дира у срце
Глас Западне Србије пре 2 сатајош 62 повезане

Стигао ултиматум из Москве! Уступци, или уништење: Зеленски упозорен
Ало пре 9 минутајош 42 повезане