Povezane vesti
Tintor: Milena Radulović pokazala da je hrabra, prevazišla šok suočavanja žrtve sa optuženim
N1 Info 24.11.2023
"Moj je utisak da je Milena Radulović na jučerašnjem ročištu dala odgovore koji su jasni, koji predstavljaju jednu celinu i mislim da su svi prisutni u sudnici mogli uživo da vide i uvere se u verodostojnost tog njenog iskaza i kredibilitet nje kao… »
Tintor: Milena Radulović pokazala da je hrabra, prevazišla šok suočavanja žrtve sa optuženim
Danas 24.11.2023
„Moj je utisak da je Milena Radulović na jučerašnjem ročištu dala odgovore koji su jasni, koji predstavljaju jednu celinu i mislim da su svi prisutni u sudnici mogli uživo da vide i uvere se u verodostojnost tog njenog iskaza i kredibilitet nje… »
Vesti dana »
Tramp objavio šta će prvo narediti po povratku u belu kuću: Novoizabrani američki predsednik potvrdio mere, udar na robu iz Kine, Kanade i Meksika
Kurir pre 26 minutajoš 31 povezana
"Pre par dana bio je u predinfarktnom stanju" Oglasio se brat Gorana Vesića: Određivanjem pritvora potpisana mu je smrtna presuda
Kurir pre 15 minutajoš 29 povezanih
VIDEO „Osramotili su nas, posle 16 mečeva ja da pričam o tome?“: Trener Denvera udario na Jokića, isprozivao čitav tim i opsovao
Nova pre 1 satjoš 19 povezanih
Parlamentarna skupština NATO: Ukrajina da što pre uđe u Alijansu; Rusija: Zauzeli smo naselje u Harkovu
RTS pre 15 minutajoš 8 povezanih
Uhapšen državljanim Severne Makedonije, zbog municije pronađene u jednom vozilu
Sandžak haber pre 20 minutajoš 8 povezanih