Povezane vesti
Tintor: Milena Radulović pokazala da je hrabra, prevazišla šok suočavanja žrtve sa optuženim
N1 Info 24.11.2023
"Moj je utisak da je Milena Radulović na jučerašnjem ročištu dala odgovore koji su jasni, koji predstavljaju jednu celinu i mislim da su svi prisutni u sudnici mogli uživo da vide i uvere se u verodostojnost tog njenog iskaza i kredibilitet nje kao… »
Tintor: Milena Radulović pokazala da je hrabra, prevazišla šok suočavanja žrtve sa optuženim
Danas 24.11.2023
„Moj je utisak da je Milena Radulović na jučerašnjem ročištu dala odgovore koji su jasni, koji predstavljaju jednu celinu i mislim da su svi prisutni u sudnici mogli uživo da vide i uvere se u verodostojnost tog njenog iskaza i kredibilitet nje kao… »
Vesti dana »

11.52–12.08: Širom Srbije ćutalo se 16 minuta u pomen žrtvama pada nadstrešnice (FOTO i VIDEO)
Moj Novi Sad pre 8 minutajoš 70 povezanih

Studentkinja: Dozvoljen boravak studenata na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja
Beta pre 1 satjoš 30 povezanih

"Očekujemo pad inflacije" Stanić za Kurir o novim merama države: Ovako će se sprečiti drastičniji rast cena
Kurir pre 18 minutajoš 36 povezanih

FOTO VIDEO Katastrofa u Avganistanu: Bolnice preplavljene povređenima, više od 800 žrtava, spasavanje otežano
Nova pre 1 satjoš 38 povezanih

RHMZ je izbacio prognozu za celu nedelju i prerano smo se obradovali lepom vremenu
Nova pre 2 satajoš 27 povezanih