Povezane vesti

Aneli Ahmić plače na sav glas: Slomila se nakon sukoba sa Janjušem i vređanja njegove žene - ne može da dođe sebi

Aneli Ahmić plače na sav glas: Slomila se nakon sukoba sa Janjušem i vređanja njegove žene - ne može da dođe sebi

Blic 24.11.2023
Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić su se sinoć žestoko posvađali, a on je u naletu besa otkrio da su bili intimni, a niz uvreda su tada uputili jedno drugome. Nakon svađe, Aneli Ahmić ispovedala se Lepom Mići, a onda su spomenuli i Janjuševu… »
Janjuš u emisiji uživo najavio izlazak iz elite: "Ne mogu više da budem ovde"! Voditeljka ga molila da se smiri

Janjuš u emisiji uživo najavio izlazak iz elite: "Ne mogu više da budem ovde"! Voditeljka ga molila da se smiri

Blic 24.11.2023
Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić su se sinoć žestoko posvađali, a on je u naletu besa otkrio da su bili intimni. On je ustao za crnim stolom i otkrio da želi da izađe iz rijalitija i da ne može više da podnese sve što se dešava proteklih… »
"Tako ucveljena uskače zauzetom muškarcu u krevet": Stanija Dobrojević urnisala Aneli i Janjuša: "Oni su u tajnoj vezi već…

"Tako ucveljena uskače zauzetom muškarcu u krevet": Stanija Dobrojević urnisala Aneli i Janjuša: "Oni su u tajnoj vezi već…

Blic 24.11.2023
Odnos Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić poslednjih dana je sve burniji. Ona je otkrila da se skoro svakodnevno ljube, dok je on sinoć u naletu besa otkrio da su bili intimni. Tim povodom za domaće medije oglasila se starleta Stanija… »
"Imali smo intimne odnose, moja žena je za tebe institucija": Sramno ponašanje Janjuša, priznao da vara suprugu sa Aneli…

"Imali smo intimne odnose, moja žena je za tebe institucija": Sramno ponašanje Janjuša, priznao da vara suprugu sa Aneli…

Blic 24.11.2023
Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić su se sinoć žestoko posvađali, a on je u naletu besa otkrio da su bili intimni, dok se ona pravdala i pokušavala da demantuje. - Mogu da se zakunem da nismo bili intimni. Hajde sada da raskrinkamo tvoju… »
"Nisam rekao da sam u braku da bih te zaštitio" Janjuš javno otkrio da je imao odnos sa Aneli: Moja žena je za tebe…

"Nisam rekao da sam u braku da bih te zaštitio" Janjuš javno otkrio da je imao odnos sa Aneli: Moja žena je za tebe…

Kurir 24.11.2023
Marko Janjušević i Aneli Ahmić nakon prepiranja zbog svoje bliskosti i odnosa koji imaju od početka rijalitija došli su surovog sukoba na ivici incidenta. Aneli i Janjuš su se vređali a urlici su se orili imanjem. Bivši košarkaš je do detalja… »
"Čekam karmu da im se vrati svaka moja suza" Stanija nakon skandala u Eliti urnisala Aneli: Polako pokazuje pravo lice!

"Čekam karmu da im se vrati svaka moja suza" Stanija nakon skandala u Eliti urnisala Aneli: Polako pokazuje pravo lice!

Kurir 24.11.2023
Aneli Ahmić, aktuelna učesnica "Elite", veliku prašinu je digla svojim ulaskom, otkrivši da joj je rijaliti zvezda Stanija Dobrojević, kako je navela, preotela muža Asmina Durdžića. S druge strane, veliku pažnju javnosti privukao je njen prisan… »

Vesti dana »