Повезане вести
Радуловићева: Говорио ми је да ми нико неће веровати
Политика 24.11.2023
Глумица је јуче одговарала на питања оптуженог, а подршку су јој у Палати правде пружили колеге, породица, партнер. Глумица Милена Радуловић јуче је на суђењу пред Вишим судом у Београду одговарала на питања Мирослава… »
"Када ми се после толико година обратио тим тоном који памтим из детињства..." Потресна исповест Милене Радуловић након…
Блиц 24.11.2023
У Вишем суду у Београду јуче је завршено сведочење Милене Радуловић у поступку против самозваног професора глуме Мирослава Алексића, оптуженог за силовање и сексуално узнемиравање неколико полазница те школе. Током давања… »
"Плашила сам се да тата не полуди и не скочи..." Милена изнела детаље: Микина жена прошла исто, била је његова ученица
Мондо 24.11.2023
Милена Радуловић је у три наврата давала исказ пред Вишим судом у Београду. Милена Радуловић је у три наврата давала исказ пред Вишим судом у Београду. У Вишем суду у Београду глумица Милена Радуловић јуче је завршила своје… »
"Ишамарали сте ме пред свима и шапнули: Видиш да ти је боље да ме слушаш" Миленино шокантно сведочење: "Гледали сте и…
Курир 24.11.2023
Глумица у Вишем суду у Београду јуче наставила сведочење и поново проживљавала трауме док јој је оптужени Мирослав Мика Алексић постављао првокативна питања. Глумица Милена Радуловић јуче је у Вишем суду у Београду наставила… »
"Да ли сте накнадно одлучили да сте силовани?" Милена поново пролазила Микину тортуру: Провоцирао, викао и смејао јој се у…
Курир 24.11.2023
Глумица у Вишем суду у Београду јуче наставила сведочење и поново проживљавала трауме док јој је оптужени Мирослав Мика Алексић постављао првокативна питања. Глумица Милена Радуловић јуче је у Вишем суду у Београду наставила… »
Вести дана »
Ових деветоро студената је на удару власти због Видовданског протеста: Терете их за припремање дела против уставног уређења
Глас Зајечара пре 1 сатјош 29 повезаних
Ђедовић: Држава ће учинити све да очува стабилност снабдевања горивом и енергетску стабилност
Бета пре 1 сатјош 39 повезаних
Колико кошта легализација и ко не мора уопште да плати! Овако изгледа сајт на који се пријављујете, врло је једноставно! Све готово у неколико кликова
Курир пре 1 сатјош 113 повезане
Петоро страдало у размени ватре између Тајланда и Камбоџе, стотине хиљада људи премештено у склоништа
Недељник пре 1 сатјош 42 повезане