Повезане вести

Радуловићева: Говорио ми је да ми нико неће веровати

Радуловићева: Говорио ми је да ми нико неће веровати

Политика 24.11.2023
Глумица је јуче одговарала на питања оптуженог, а подршку су јој у Палати правде пружили колеге, породица, партнер. Глумица Милена Радуловић јуче је на суђењу пред Вишим судом у Београду одговарала на питања Мирослава… »
"Када ми се после толико година обратио тим тоном који памтим из детињства..." Потресна исповест Милене Радуловић након…

"Када ми се после толико година обратио тим тоном који памтим из детињства..." Потресна исповест Милене Радуловић након…

Блиц 24.11.2023
У Вишем суду у Београду јуче је завршено сведочење Милене Радуловић у поступку против самозваног професора глуме Мирослава Алексића, оптуженог за силовање и сексуално узнемиравање неколико полазница те школе. Током давања… »
"Плашила сам се да тата не полуди и не скочи..." Милена изнела детаље: Микина жена прошла исто, била је његова ученица

"Плашила сам се да тата не полуди и не скочи..." Милена изнела детаље: Микина жена прошла исто, била је његова ученица

Мондо 24.11.2023
Милена Радуловић је у три наврата давала исказ пред Вишим судом у Београду. Милена Радуловић је у три наврата давала исказ пред Вишим судом у Београду. У Вишем суду у Београду глумица Милена Радуловић јуче је завршила своје… »
"Ишамарали сте ме пред свима и шапнули: Видиш да ти је боље да ме слушаш" Миленино шокантно сведочење: "Гледали сте и…

"Ишамарали сте ме пред свима и шапнули: Видиш да ти је боље да ме слушаш" Миленино шокантно сведочење: "Гледали сте и…

Курир 24.11.2023
Глумица у Вишем суду у Београду јуче наставила сведочење и поново проживљавала трауме док јој је оптужени Мирослав Мика Алексић постављао првокативна питања. Глумица Милена Радуловић јуче је у Вишем суду у Београду наставила… »
"Да ли сте накнадно одлучили да сте силовани?" Милена поново пролазила Микину тортуру: Провоцирао, викао и смејао јој се у…

"Да ли сте накнадно одлучили да сте силовани?" Милена поново пролазила Микину тортуру: Провоцирао, викао и смејао јој се у…

Курир 24.11.2023
Глумица у Вишем суду у Београду јуче наставила сведочење и поново проживљавала трауме док јој је оптужени Мирослав Мика Алексић постављао првокативна питања. Глумица Милена Радуловић јуче је у Вишем суду у Београду наставила… »

Вести дана »