Povezane vesti
"Mama je pala kad sam rekla istinu" Strašna ispovest Milene Radulović nakon suđenja: Obratio mi se tonom koji pamtim iz…
Kurir 24.11.2023
U Višem sudu u Beogradu juče je završeno svedočenje Milene Radulović u postupku protiv samozvanog profesora glume Miroslava Aleksića, optuženog za silovanje i seksualno uznemiravanje nekoliko polaznica te škole. Tokom davanja iskaza odgovarala je… »
Radulovićeva: Govorio mi je da mi niko neće verovati
Politika 24.11.2023
Glumica je juče odgovarala na pitanja optuženog, a podršku su joj u Palati pravde pružili kolege, porodica, partner. Glumica Milena Radulović juče je na suđenju pred Višim sudom u Beogradu odgovarala na pitanja Miroslava Aleksića, optuženog da… »
"Kada mi se posle toliko godina obratio tim tonom koji pamtim iz detinjstva..." Potresna ispovest Milene Radulović nakon…
Blic 24.11.2023
U Višem sudu u Beogradu juče je završeno svedočenje Milene Radulović u postupku protiv samozvanog profesora glume Miroslava Aleksića, optuženog za silovanje i seksualno uznemiravanje nekoliko polaznica te škole. Tokom davanja iskaza odgovarala je… »
Milena Radulović: Posle Aleksićevih pitanja ne plašim se više ničega
RTV 24.11.2023
BEOGRAD - U Višem sudu u Beogradu juče je završeno svedočenje Milene Radulović u postupku protiv vlasnika škole glume Miroslava Aleksića, optuženog za silovanje i seksualno uznemiravanje nekoliko polaznica te škole, a glumica je povodom toga… »
"Plašila sam se da tata ne poludi i ne skoči..." Milena iznela detalje: Mikina žena prošla isto, bila je njegova učenica
Mondo 24.11.2023
Milena Radulović je u tri navrata davala iskaz pred Višim sudom u Beogradu. Milena Radulović je u tri navrata davala iskaz pred Višim sudom u Beogradu. U Višem sudu u Beogradu glumica Milena Radulović juče je završila svoje svedočenje u postupku… »
"Išamarali ste me pred svima i šapnuli: Vidiš da ti je bolje da me slušaš" Milenino šokantno svedočenje: "Gledali ste i…
Kurir 24.11.2023
Glumica u Višem sudu u Beogradu juče nastavila svedočenje i ponovo proživljavala traume dok joj je optuženi Miroslav Mika Aleksić postavljao prvokativna pitanja. Glumica Milena Radulović juče je u Višem sudu u Beogradu nastavila svedočenje i… »
"Da li ste naknadno odlučili da ste silovani?" Milena ponovo prolazila Mikinu torturu: Provocirao, vikao i smejao joj se u…
Kurir 24.11.2023
Glumica u Višem sudu u Beogradu juče nastavila svedočenje i ponovo proživljavala traume dok joj je optuženi Miroslav Mika Aleksić postavljao prvokativna pitanja. Glumica Milena Radulović juče je u Višem sudu u Beogradu nastavila svedočenje i… »
Vesti dana »
Ekskluzivno: Poznato ko će zameniti Gorana Vesića i Tomislava Momirovića na čelu dva ministarstva
Blic pre 9 satijoš 1 povezana
BLISKOISTOČNI SUKOB: Dan D – sastanak izraelskog kabineta o primirju sa Hezbolahom
RTV pre 57 minutajoš 1 povezana
Temperatura jutros u minusu, stiže i naoblačenje! Rhmz najavio i kada se sneg vraća
Blic pre 39 minutajoš 2 povezane