Повезане вести
Душко злостављао ћерку, на њиви јој давао марихуану! Несрећна девојчица (14) данима трпела тортуру, овако је све откривено…
Курир 24.11.2023
Бањалучанин Душко Ј. (60) правоснажно је осуђен на седам година затвора за сексуално злостављање кћерке која је тада имала 14 година. Како је потврђено, Врховни суд РС је одбио жалбе тужилаштва и одбране и потврдио ранију… »
Огласио се педофил који је побегао из суда: Дошао на телевизију, шокантно рекао да неће да се преда, а открио и наредне потезе…
Курир 24.11.2023
Ивица М, осуђени педофил, који је побегао из суда у Бањалуци након изрицања пресуде, гостовао је на једној хрватској телевизији. Полиција у БиХ, подсетимо, налази се на ногама од 7. новембра откад је Ивица М. (65) наочиглед… »
"Бог ми је помогао, Хрватска ме неће изручити" Шокантна исповест педофила Ивице Мишковића који је побегао из суда у Бањалуци…
Блиц 24.11.2023
"Верујем у Бога и он ми је помагао да побегнем из притворске јединице, а границу са хрватском сам прешао илегално на бициклу, испричао је ово тренутно један од најпознатијих бегунаца из БиХ, Ивица Мишковић. Подсетимо, Ивица… »
Осуђени педофил у бекству упао на телевизију! Искочио кроз прозор суда, побегао у другу земљу, па дао интервју
Мондо 24.11.2023
Педофил Ивица Мишковић који је након изрицања пресуде побегао из суда у Бањалуци, лоциран је у Хрватској, али тамо живи као слободан човек. Педофил Ивица Мишковић који је након изрицања пресуде побегао из суда у Бањалуци… »
Јавио се осуђени педофил који је побегао у Хрватску: "Нисам крив, границу сам илегално прошао бициклом"
Телеграф 24.11.2023
Ивица Мишковић, осуђени педофил који је побегао из просторија Основног суда у Бањој Луци, лоциран је на подручју Загреба 15. и 16. новембра, али није ухапшен јер је - хрватски држављанин. Бегунац од правосуђа БиХ, осуђени… »
Због обљубе детета 7 година затвора: Бањалучанин ћерку (14) наговарао да га орално задовољи, давао јој и марихуану
Блиц 24.11.2023
Врховни суд Републике Српске правоснажно је осудио Д. Ј. (60) из Бањалуке на јединствену казну од седам година затвора због обљубе ћерке (14), омогућавање уживања марихуане и недозвољено поседовање скраћене пушке. Пресуда… »
Вести дана »
РХМЗ: Опрез свим учесницима у саобраћају због снега, ледене кише и поледице
РТВ пре 12 минутајош 34 повезане
Бес у Москви након заплене танкера: “Потопите америчке бродове”
Вести онлине пре 57 минутајош 100 повезаних
АМСС: Забрана саобраћаја за шлепере на 40 путева, очекује се још снега
Недељник пре 2 сатајош 32 повезане
Електродистрибуција Србије: Екипе на терену санирају кварове, најтеже у селима код Лознице и Ваљева
Бета пре 4 сатијош 34 повезане