Повезане вести

Опроштај Ди Марије: Уз бол и са великом кнедлу у грлу кажем збогом најлепшој ствари која ми се догодила у каријери

Опроштај Ди Марије: Уз бол и са великом кнедлу у грлу кажем збогом најлепшој ствари која ми се догодила у каријери

Еуроневс 24.11.2023
Фудбалер Бенфике Анхел ди Марија (35), који је одиграо велику улогу у освајању титуле шампиона света за Аргентином, објавио је да ће после Купа Америке наредне године завршити репрезентативну каријеру. Момак из Росарија, који је… »
Ди Марија се повлачи из репрезентације

Ди Марија се повлачи из репрезентације

Спорт клуб 24.11.2023
Фудбалер Бенфике Анхел ди Марија објавио је да ће после Купа Америке наредне године престати да игра за репрезентацију Аргентине. Ова вест стиже само дан пошто је објављен снимак његовог сукоба са навијачима Бразила у Рио де… »
Аргентинац најавио крај каријере: Освајач Мундијала у Катару се повлачи из репрезентације

Аргентинац најавио крај каријере: Освајач Мундијала у Катару се повлачи из репрезентације

Вечерње новости 24.11.2023
Фудбалер Бенфике Анхел Ди Марија најавио је да ће се после Купа Америке повући из националног тима Аргентине. ФОТО: АП/Тањуг Занимљиво је да ова вест стиже само дан пошто је објављен снимак његовог сукоба са навијачима… »
Ди Марија после Копа Америка завршава репрезентативну каријеру

Ди Марија после Копа Америка завршава репрезентативну каријеру

Данас 23.11.2023
Аргентински фудбалер Анхел Ди Марија напустиће репрезентацију после Копа Америке 2024. године, саопштио је данас. „Са болом у души и кнедлом у грлу опраштам се од најлепше ствари која ми се догодила у каријери“, написао је Ди… »

Вести дана »