Повезане вести

Брату зарио секиру у леђа: Предраг покушао да убије брата, а сада је осуђен на 3 и по године робије!

Брату зарио секиру у леђа: Предраг покушао да убије брата, а сада је осуђен на 3 и по године робије!

Блиц 24.11.2023
Предраг Лазић (29) из села Ресник у општини Сокобања, осуђен је у Вишем суду у Нишу на 3 године и 6 месеци затвора јер је 25. августа прошле године око 2.30 часова покушао да убије брата од стрица Јована Лазића. Њему је укинут… »
Секиру зарио брату у леђа, мајка спречила трагедију Осуђен Предраг због покушаја братоубиства! Након пресуде изговорио само 2…

Секиру зарио брату у леђа, мајка спречила трагедију Осуђен Предраг због покушаја братоубиства! Након пресуде изговорио само 2…

Курир 24.11.2023
Предраг Л. (29) из сокобањског села Ресник осуђен је данас на три и по године затвора јер је 25. августа прошле године покушао да убије брата од стрица Ј. Л.. - Предраг Л. крив је што је 25. августа 2022. године у дворишту куће… »
Ударио брата 2 пута секиром, убиство спречила мајка: Оволико "робије" је добио Предраг из села Ресник

Ударио брата 2 пута секиром, убиство спречила мајка: Оволико "робије" је добио Предраг из села Ресник

Телеграф 24.11.2023
"Брат ме је обема рукама ударио у груди због чега сам пао на под, упитао сам га због чега ме бије а он је одговориода је то због имања, затим је на исти начин ударио и мог оца" Предраг Лазић (29) из сокобањског села Ресник… »

Вести дана »