Povezane vesti
"Nazvala me ku*vom i krenula po nož"! Isplivali detalji skandala u domu Dunje Ilić - branila se, pa ugrizla majku!
Mondo 24.11.2023
Dunja Ilić otkrila šta je prethodilo svađi tokom koje je došlo do nasilja. Dunja Ilić otkrila šta je prethodilo svađi tokom koje je došlo do nasilja Bivša pevačica Dunja Ilić šokirala je danas pratioce na mrežama, kada je otkrila da ju je majka napala… »
Ekskluzivna ispovest dunje Ilić za "Blic": "Majka mi je rekla da sam ku**a, isekla me nožem, a ja sam je ujela za ruku"
Blic 24.11.2023
Pevačica Dunja Ilić našla se u centru još jednog skandala. Naime, ona je na svom instagram nalogu objavila da je imala okršaj sa majkom, a sada je ekskluzivno za Blic dan koji se emituje od 12:45h na kanalu Blic televizije otkrila detalje sukoba. Dunja… »
Vesti dana »
Rafal zbog kvara morao prisilno da sleti: Incident u Hrvatskoj, kružio iznad Zagreba, obustavljeno izvršenje zadatka!
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Najmlađa ćerka Goce Božinovske posle porođaja izgleda kao avion. Zorana došla iz Amerike na proslavu kod brata Mirka, a tu je i Jelena.
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
"Tim putem retko ko ide" Dve misterije nakon pronalaska tela Milice (25): Nestala kod komšijine kuće, nađena pored auto-puta kilometrima dalje
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Penjaroja posle trijumfa u Srpskoj: „Naročito sam zadovoljan ofanzivom, imali smo 28 asistencija“
Danas pre 2 satajoš 1 povezana