Povezane vesti
"Uzela je nož i isekla me, ja sam je ugrizla" Pevačica otkrila detalje okršaja sa majkom: Rekla mi je prostitutko
Kurir 24.11.2023
Kao bomba odjeknula je vest da je pevačica Dunja Ilić u toku svađe ujela svoju majku. Tim povodom se i oglasila na Instagramu i otkrila detalje, a sada se i oglasila za domaće medije. - Advokat mi je rekao da mami i bratu dam po dvadeset odsto… »
"Nazvala me ku*vom i krenula po nož"! Isplivali detalji skandala u domu Dunje Ilić - branila se, pa ugrizla majku!
Mondo 24.11.2023
Dunja Ilić otkrila šta je prethodilo svađi tokom koje je došlo do nasilja. Dunja Ilić otkrila šta je prethodilo svađi tokom koje je došlo do nasilja Bivša pevačica Dunja Ilić šokirala je danas pratioce na mrežama, kada je otkrila da ju je… »
Ekskluzivna ispovest dunje Ilić za "Blic": "Majka mi je rekla da sam ku**a, isekla me nožem, a ja sam je ujela za ruku"
Blic 24.11.2023
Pevačica Dunja Ilić našla se u centru još jednog skandala. Naime, ona je na svom instagram nalogu objavila da je imala okršaj sa majkom, a sada je ekskluzivno za Blic dan koji se emituje od 12:45h na kanalu Blic televizije otkrila detalje sukoba… »
Vesti dana »
Preradović: Vučić je 5. novembra u Novi Sad došao pre protesta, postoje svedoci
Radio 021 pre 2 satajoš 13 povezanih
Tužilaštvo naložilo obdukciju posle tragedije kod Vršca u kojoj su stradali otac (35) i sin (2)
Telegraf pre 54 minutajoš 21 povezana