Povezane vesti
"Cela sam spaljena": Marina Visković nakon tretmana u opekotinama, pokazala kako izgleda: "ubija koliko boli" (foto)
Blic 24.11.2023
Pevačica Marina Visković podvrgla se jednom estetskom tretmanu koji zateže kožu na licu i stimuliše kolagen, a ceo proces je objavila na mrežama. Naime, Marina se snimala dok je još tretman trajao, a tom prilikom je pokazala crvenilo na licu i grudima… »
"Spaljena sam cela!" Marina Visković posle tretmana pokazala ožiljke, pa priznala : Bolelo je jako! (foto)
Kurir 24.11.2023
Marina Visković zabrinula je svoje fanove kada je pokazala kako izgleda nakon jednog estetskog tretmana. Pevačica je postavila video u kome je celu proceduru detaljno pojasnila, međutim fanovi su ostali zatečeni kada je pokazala kako izgleda nakon samog… »
Vesti dana »

Iz procesa izbora članova Saveta REM-a istupilo 78 ovlašćenih predlagača i16 kandidata
Danas pre 6 minutajoš 49 povezanih

Drama dostiže vrhunac SAD premeštaju vojne snage na Bliski istok nakon izraelskog napada na Iran
Alo pre 31 minutajoš 25 povezanih

NUNS: Institucije da reaguju povodom pretnji i uvreda upućenih novinarkama Brankici Stanković i Anđeli Ristanijević
RTV pre 5 satijoš 14 povezanih

Izrael je pokrenuo veliki napad na Iran, dovodeći region na ivicu rata: Sve što treba da znate o eskalaciji na Bliskom Istoku
Nedeljnik pre 57 minutajoš 14 povezanih

Putnik sa srećnog sedišta 11A: Evo kako sam preživeo pad indijskog aviona
BBC News pre 1 satjoš 67 povezanih