Povezane vesti
"Povukao me je za kosu i oborio na pod": Ispovest hrabre bake Jelene koju su razbojnici mučili i opljačkali: "Umotao me je u…
Blic 24.11.2023
Baka Jelena (78) sinoć je zverski napadnuta u Bačkom Petrovom Selu nadomak Bečeja kada su joj razbojnici obili kuću u kojoj živi s namerom da je opljačkaju. Oni su uhapšeni brzom intervencijom policije, a starica je u svojoj potresnoj ispovesti… »
„Uhvatili su me za kosu, umotali u jorgan i šutirali u glavu“: Ispovest bake Jelene koju su mučili lopovi
Nova 24.11.2023
Baka Jelenu sinoć je zverski napadnuta u Bačkom Petrovom Selu nadomak Bečeja kada su joj razbojnici obili kuću u kojoj živi s namerom da je opljačkaju. Oni su uhapšeni brzom intervencijom policije, a starica je za Telegraf dala potresnu ispovest u… »
Povukao me za kosu, bacio na pod, umotali su me u čaršav i šutirali u glavu Ispovest hrabre bake Jelene: Žao mi cegera i…
Kurir 24.11.2023
Baka Jelena (78) sinoć je zverski napadnuta u Bačkom Petrovom Selu nadomak Bečeja kada su joj razbojnici obili kuću u kojoj živi s namerom da je opljačkaju. Oni su uhapšeni brzom intervencijom policije, a starica je u svojoj potresnoj ispovesti… »
"Uhvatili su me za kosu, umotali u jorgan i šutirali u glavu": Ispovest bake Jelene koju su mučili lopovi
Telegraf 24.11.2023
"U jednom momentu pokušao je da mi gurne peškir u usta da me ućutka, a ja sam mu rekla "ako mi to staviš još više ću vrištati, a ti ćeš svoje dobiti"" Baka Jelenu sinoć je zverski napadnuta u Bačkom Petrovom Selu nadomak Bečeja kada su joj… »
Vesti dana »
Smenjen direktor tehnike Radio-televizije Vojvodine zbog prekida programa
Radio sto plus pre 2 satajoš 11 povezanih
Kakav meč u Cirihu! Srbija u poslednjim minutima šokirala Švajcarsku u Ligi nacija
Večernje novosti pre 23 minutajoš 31 povezana