Povezane vesti
„Uhvatili su me za kosu, umotali u jorgan i šutirali u glavu“: Ispovest bake Jelene koju su mučili lopovi
Nova 24.11.2023
Baka Jelenu sinoć je zverski napadnuta u Bačkom Petrovom Selu nadomak Bečeja kada su joj razbojnici obili kuću u kojoj živi s namerom da je opljačkaju. Oni su uhapšeni brzom intervencijom policije, a starica je za Telegraf dala potresnu ispovest u kojoj… »
Povukao me za kosu, bacio na pod, umotali su me u čaršav i šutirali u glavu Ispovest hrabre bake Jelene: Žao mi cegera i…
Kurir 24.11.2023
Baka Jelena (78) sinoć je zverski napadnuta u Bačkom Petrovom Selu nadomak Bečeja kada su joj razbojnici obili kuću u kojoj živi s namerom da je opljačkaju. Oni su uhapšeni brzom intervencijom policije, a starica je u svojoj potresnoj ispovesti otkrila… »
"Uhvatili su me za kosu, umotali u jorgan i šutirali u glavu": Ispovest bake Jelene koju su mučili lopovi
Telegraf 24.11.2023
"U jednom momentu pokušao je da mi gurne peškir u usta da me ućutka, a ja sam mu rekla "ako mi to staviš još više ću vrištati, a ti ćeš svoje dobiti"" Baka Jelenu sinoć je zverski napadnuta u Bačkom Petrovom Selu nadomak Bečeja kada su joj razbojnici… »
Vesti dana »
Marta Kos prenela Ani Brnabić zabrinutost EU zbog koraka vlasti Srbije da suzbiju nezavisno sudstvo
Beta pre 2 satajoš 29 povezanih
Krivična prijava protiv žene koja je osumnjičena da je trovala pse lutalice
Politika pre 38 minutajoš 37 povezanih
BLOG UŽIVO Evropa razgovara kako ponovo da otvori Ormuski moreuz, iranski vrhovni vođa nakon ubistva visokih zvaničnika poručio "Platićete!"
Nova pre 13 minutajoš 71 povezana
Potpisan ugovor sa AzVirtom o projektovanju i izgradnji brze saobraćajnice Osmeh Vojvodine
Biznis.rs pre 5 satijoš 30 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Beta pre 6 satijoš 28 povezanih