Повезане вести
Зеленовић: Шабац престао да се развија када је власт преузела СНС
Н1 Инфо 24.11.2023
Кандидат за градоначелника Шапца Небојша Зеленовић констатовао је данас да је тај град престао да се развија 2020. године, када је власт преузела Српска напредна странка (СНС), а за три године није урађен ниједан већи пројекат у… »
Небојша Зеленовић: 17. децембра су и избори у Шапцу, морамо да вратимо нормалан живот у нашем граду
Нова 24.11.2023
На локалним изборима у децембру, листу Шабац против насиља предводи Небојша Зеленовић, који је и кандидат за градоначелника Шапца. Осим што предводи листу Шабац против насиља, Зеленовић је и кандидат за посланика на листи… »
Зеленовић: Шабац престао да се развија када је власт преузела СНС
Нови магазин 24.11.2023
Кандидат за градоначелника Шапца Небојша Зеленовић констатовао је данас да је тај град престао да се развија 2020. године, када је власт преузела Српска напредна странка (СНС), а за три године није урађен ниједан већи пројекат у… »
Вести дана »

Временска прогноза за четвртак 23. октобар: Данас сунчано и топло, увече наоблачење
Бета пре 2 сатајош 1 повезана

Скуп подршке Милану Богдановићу: Вучић испред Скупштине: "Ми морамо да сачувамо мир, они су нам показали колико су неодговорни" (фото/видео)
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана

Мацут: Пленковић расположен за изналажење проблема у вези ЈАНАФ-а и НИС-а
Блиц пре 34 минутајош 4 повезане

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

„Глума је њено величанство, а ја сам само њен поданик“: Богдану Диклићу уручена Награда „Добричин прстен“
Данас пре 3 сатајош 1 повезана