Povezane vesti

Predsednik poručio opoziciji: Tada su proglasili nezavisno KiM, a za vreme Vučića je 28 povuklo priznanje

Predsednik poručio opoziciji: Tada su proglasili nezavisno KiM, a za vreme Vučića je 28 povuklo priznanje

Večernje novosti 24.11.2023
PREDSEDNIK Republike Srbije, Aleksandar Vučić, obratio se u Kraljevu, u Novoj hali sportova gde se održao predizborni skup liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" gde se osvrnuo na proglašenje nezavisnosti južne srpske pokrajine u vreme… »
Ljudi su nam najvažniji, zato mi govorimo našim delima a ovi iz opozicije svojim uvredama: Vučić uz neverovatne ovacije…

Ljudi su nam najvažniji, zato mi govorimo našim delima a ovi iz opozicije svojim uvredama: Vučić uz neverovatne ovacije…

RINA 24.11.2023
Ljudi su nam najvažniji, zato mi govorimo našim delima a ovi iz opozicije svojim uvredama: Vučić uz neverovatne ovacije pozdravljen na predizbornom mitingu u Kraljevu (FOTO) Kraljevo - Veliki broj pristalica ovacijama je pozdravio nosioca izborne… »
Za vreme bivših proglasili lažnu državu! A za vreme Vučića 28 država povuklo priznanje

Za vreme bivših proglasili lažnu državu! A za vreme Vučića 28 država povuklo priznanje

Alo 24.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na skupu liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" napomenuo je da je danas zaposleno 550 hiljada ljudi više nego u vreme opozicione vlasti. - Pričaju o korupciji oni koji su najviše krali. Još bi da… »
Vučić: U naredne četiri godine lomiće se sudbina Srbije

Vučić: U naredne četiri godine lomiće se sudbina Srbije

RTK 24.11.2023
Predsednik Srbije i član SNS Aleksandar Vučić izjavio je danas u Kraljevu, na predizbornom skupu koalicije okupljene oko liste „Srbija ne sme da stane“, da će se u naredne četiri godine lomiti sudbina Srbije i poručio građanima da izbori nisu… »
Predsednik Srbije saopštio odlične vesti za penzionere "Za par dana dobiće 20.000"

Predsednik Srbije saopštio odlične vesti za penzionere "Za par dana dobiće 20.000"

Alo 24.11.2023
Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, obratio se u Kraljevu, u Novoj hali sportova gde se održao predizborni skup liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane". "Sada su otvorili karte. Kako kažu udružuju se protiv Vučića. Ne… »

Vesti dana »