Повезане вести

Председник поручио опозицији: Тада су прогласили независно КиМ, а за време Вучића је 28 повукло признање

Председник поручио опозицији: Тада су прогласили независно КиМ, а за време Вучића је 28 повукло признање

Вечерње новости 24.11.2023
ПРЕДСЕДНИК Републике Србије, Александар Вучић, обратио се у Краљеву, у Новој хали спортова где се одржао предизборни скуп листе "Александар Вучић - Србија не сме да стане" где се осврнуо на проглашење независности јужне српске… »
Људи су нам најважнији, зато ми говоримо нашим делима а ови из опозиције својим увредама: Вучић уз невероватне овације…

Људи су нам најважнији, зато ми говоримо нашим делима а ови из опозиције својим увредама: Вучић уз невероватне овације…

РИНА 24.11.2023
Људи су нам најважнији, зато ми говоримо нашим делима а ови из опозиције својим увредама: Вучић уз невероватне овације поздрављен на предизборном митингу у Краљеву (ФОТО) Краљево - Велики број присталица овацијама је… »
За време бивших прогласили лажну државу! А за време Вучића 28 држава повукло признање

За време бивших прогласили лажну државу! А за време Вучића 28 држава повукло признање

Ало 24.11.2023
Председник Србије Александар Вучић на скупу листе "Александар Вучић - Србија не сме да стане" напоменуо је да је данас запослено 550 хиљада људи више него у време опозиционе власти. - Причају о корупцији они који су највише… »
Вучић: У наредне четири године ломиће се судбина Србије

Вучић: У наредне четири године ломиће се судбина Србије

РТК 24.11.2023
Председник Србије и члан СНС Александар Вучић изјавио је данас у Краљеву, на предизборном скупу коалиције окупљене око листе „Србија не сме да стане“, да ће се у наредне четири године ломити судбина Србије и поручио грађанима… »
Председник Србије саопштио одличне вести за пензионере "За пар дана добиће 20.000"

Председник Србије саопштио одличне вести за пензионере "За пар дана добиће 20.000"

Ало 24.11.2023
Председник Републике Србије, Александар Вучић, обратио се у Краљеву, у Новој хали спортова где се одржао предизборни скуп листе "Александар Вучић - Србија не сме да стане". "Сада су отворили карте. Како кажу удружују се против… »

Вести дана »