Povezane vesti
Šefica Zavetnika kroz šumu ušla na Kosovo
Beta 24.11.2023
Predsednica Srpske stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski objavila je na društvenim mrežama da je ušla na Kosovo i Metohiju kroz šumu. Uz fotografiju i reči "Ko zna cilj, taj zna i put", liderka Nacionalnog okupljanja je podsetila da joj… »
Šefica Zavetnika kroz šumu ušla na Kosovo: „Ko zna cilj, taj zna i put“
N1 Info 24.11.2023
Predsednica Srpske stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski objavila je na društvenim mrežama da je ušla na Kosovo i Metohiju kroz šumu. Uz fotogrfiju i reči „Ko zna cilj, taj zna i put“, liderka Nacionalnog okupljanja je podsetila da… »
Šefica Zavetnika kroz šumu ušla na Kosovo
Radio sto plus 24.11.2023
Uz fotografiju i reči “Ko zna cilj, taj zna i put”, liderka Nacionalnog okupljanja je podsetila da joj “privremene vlasti u Prištini godinama ne dozvoljavaju ulazak u južnu srpsku pokrajinu”. “Godinama mi blokiraju ulazak na KiM pod izgovorom… »
Milica Đurđević zaobišla Kurtijevu zabranu, pa kroz šumu ušla na Kosmet (video)
Pravda 24.11.2023
"Ko zna cilj, taj zna i put", ovim rečima se uz fotografiju, nosilac liste Nacionalnog okupljanja Milica Đurđević Stamenkovski obratila na društvenim mrežama, nakon ulaska na Kosovo i Metohiju. Ona je podsetila da joj privremene vlasti u Prištini… »
Milica Đurđević zaobišla Kurtijevu zabranu, pa kroz šumu ušla na Kosmet (video)
Pravda 24.11.2023
"Ko zna cilj, taj zna i put", ovim rečima se uz fotografiju, nosilac liste Nacionalnog okupljanja Milica Đurđević Stamenkovski obratila na društvenim mrežama, nakon ulaska na Kosovo i Metohiju. Ona je podsetila da joj privremene vlasti u Prištini… »
Vesti dana »

MUP: Identifikovani maloletnici koji su napali dečaka kod TC Ušće, incident nema veze s blokadom
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Arena „u blokadi“: „Pumpanje“, vređa se Vučić i niko neće da bude „ćaci“ (VIDEO)
Danas pre 55 minutajoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 2 satajoš 4 povezane