Povezane vesti
Kuma Aleksandre Mladenović progovorila o paklu kroz koji je pevačica prošla sa bivšim dečkom! Evo kakvo joj je obećanje dala…
Kurir 24.11.2023
Vanja Mijatović javno je progovorila o nemilom događaju njene koleginice i kume Aleksandre Mladenović sa bivšim dečkom. Vanja je otkrila da je Aleksandra uspela da stane na noge nakon stresnog perioda i da joj je sada mnogo bolje. - Obećala sam joj da se… »
Kuma progovorila: Vanja otkrila sve o nasilju koje je doživela Aleksandra Mladenović: "Obećala sam da ću ćutati, ali…"
Blic 24.11.2023
Vanja Mijatović gost je emisije Blic dan, a Aleksandar Kojić i Sofija Spasojević razgovarali su sa pevačicom o njenoj karijeri, braku, kolegama i problemima sa kojima se suočavaju javne ličnosti kada je izbor partnera u pitanju. U jednom trenutku dotakli… »
Vesti dana »
Delegacija Evropske unije u Srbiji pozdravila izbor članova REM-a
Nova pre 19 minutajoš 78 povezanih
“Mom sinu celu noć krče creva, a meni se srce cepa. Sve su mi uzeli, dete im ne dam”: Teška životna priča autoprevoznika Jaćimovića koji treći dan štrajkuje glađu
Nova pre 24 minutajoš 118 povezanih
Antonijević potvrdio da je kandidat Srpske napredne stranke za poverenika za zaštitu ravnopravnosti
Euronews pre 2 satajoš 21 povezana