Povezane vesti
Aneli se javno obratila janjuševoj ženi! Više nije mogla da izdrži, evo kako joj se pravdala
Kurir 25.11.2023
Nakon žučne rasprave u kojoj je Aneli Ahmić "na sva usta" vređala Marka Janjuševića Janjuša i njegovu suprugu Enu, bivši košarkaš je, u pratnji obezbeđenja napustio Elitu. Nakon što se vratio na imanje, Aneli je odlučila da prizna krivicu. -… »
"Moja žena je 4 godine u paklu zbog mene" Janjuš vratio se u Elitu, kroz suze priznao sve šta je radio Eni
Kurir 25.11.2023
Marko Janjušević Janjuš napustio je juče rijaliti "Zadruga 7 - Elita" u pratnji obezbeđenja, međutim, on se kasnije i vratio u "Belu kuću". Aneli Ahmić, sa kojom je poslednjih dana u turbulentnom odnosu, izvinila se njegovoj supruzi Eni, a nakon… »
Aneli se javno izvinila janjuševoj ženi: Nakon što se on vratio u "elitu", njegova ljubavnica se obratila Eni - nastao muk u…
Blic 25.11.2023
Aneli Ahmić je odlučila da se izvini Eni, supruzi Marka Janjuševića Janjuša, koji se sinoć vratio u rijaliti "Zadruga 7 - Elita" nakon što je napustio isti u pratnji obezbeđenja. - Bolje je da se sklonimo jedno od drugog, nego da neko izlazi iz… »
"Moja žena je četiri godine u paklu zbog mene": Janjuš u suzama - vratio se u Elitu, pa priznao: "Imao sam najteži dan za…
Blic 25.11.2023
Marko Janjušević Janjuš napustio je juče rijaliti "Zadruga 7 - Elita" u pratnji obezbeđenja, međutim, on se kasnije i vratio u "Belu kuću". Aneli Ahmić, sa kojom je poslednjih dana u turbulentnom odnosu, se izvinila njegovoj supruzi Eni, a nakon… »
Janjuš prelomio! Evo gde se nalazi nakon što je napustio "Elitu" u pratnji obezbeđenja - ipak nije kraj
Blic 24.11.2023
Marko Janjušević Janjuš napustio je danas rijaliti "Zadruga 7 - Elita" u pratnji obezbeđenja, međutim, ipak je usledilo iznenađenje. Janjuš se predomislio, pa se vratio na imanje, a trenutno se nalazi u rehabu. - U rehabu je, rekao je da se smirio… »
Janjuš napustio "elitu": Spakovao kofere posle haosa sa Urošem, pa ga ispratilo obezbeđenje
Blic 24.11.2023
Marko Janjušević Janjuš je napustio rijaliti "Zadruga 7 - Elita", nakon haosa koji je imao sa Urošem Stanićem. Nije poznato da li će se Janjuš vratiti na poznato imanje u Šimanovcima, dok takmičari uveliko pričaju o njegovom odlasku. Učesnici… »
Vesti dana »
Brnabić: Nastaviću da podstičem dijalog i čuvam dostojanstvo parlamenta
RTV pre 1 satjoš 54 povezane
Počeo primirje Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 1 satjoš 41 povezana
Stojmenović (ZLF) pre sednice Skupštine Beograda sto predsedavajućeg polila crvenom bojom
Beta pre 1 satjoš 22 povezane
"Jars" i "avangard" već u privravnosti - sledi "sarmat": Ruski raketni pukovi spremni!
Pravda pre 1 satjoš 19 povezanih
Aktivisti koji se protive rušenju Starog savskog mosta prosuli šut ispred Skupštine Beograda
Radio sto plus pre 50 minutajoš 9 povezanih