Povezane vesti
U pola noći je došao u moju kuću! Neda o vezi sa Sašom Popovićem: Gledao me je smrtno ozbiljan, vrag je odneo šalu...
Mondo 25.11.2023
Neda Ukraden u svojoj knjizi "Zora je svanula" opisala je detalje odnosa sa Sašom Popovićem koji joj se otvoreno udvarao. Neda Ukraden u svojoj knjizi "Zora je svanula" opisala je detalje odnosa sa Sašom Popovićem koji joj se otvoreno udvarao. Jedan deo… »
"U pola 4 ujutru mi je upao u stan" Neda Ukraden otkrila šok detalje veze sa Sašom Popovićem: Smatrao ga je cirkusantom...
Kurir 25.11.2023
Neda Ukraden u svojoj knjizi "Zora je svanula" opisala je odnos sa Sašom Popovićem koji joj se vrlo direktno udvarao. Uprkos iskrenoj ljubavi koju opisuje s Popovićeve strane, Neda je u knjizi navela da su njih dvoje po svemu pripadali različitim… »
Vesti dana »
Majka ubijenog dečaka u OŠ "Vladislav Ribnikar": "Odustao je od spiska i rešio da ih ubije što više" VIDEO
B92 pre 1 satjoš 140 povezanih
Vučić dobio pismo od Si Đinpinga: Predsednik Kine istakao značaj prijateljstva sa Srbijom
Mondo pre 1 satjoš 28 povezanih
Za 50.000 evra sređivali srpske pasoše kriminalcima sa Interpolovih poternica: Veliko hapšenje u Novom Sadu
Telegraf pre 22 minutajoš 54 povezane
Neke „pečurke“ stare i po 40 godina: Nesreća u Mladenovcu pokrenula pitanje održavanja autobuskih stajališta
Danas pre 13 satijoš 3 povezane