Povezane vesti
"Zaljubljena sam i uzvraćeno mi je": Šuškalo se da se Zorica Marković udaje za 20 godina mlađeg, ona sad priznala: "u mojoj…
Blic 25.11.2023
Pevačica Zorica Marković u rijalitiju "Zadruga" pričala je o vezi sa izvesnim moćnikom kog je nazivala - Džukela, a nedavno je u jednom intervjuu otkrila da se udaje za 20 godina mlađeg. Zorica je sada, ponovo, pričala o privatnom životu i emotivnom… »
Cvetaju joj ruže na ljubavnom planu! Šuška se da se Zorica Marković udaje, a ovo je prava istina! Pevačica donela važnu odluku…
Kurir 25.11.2023
Ljubavni život pevačice Zorice Marković oduvek je bio interesantan medijima. Nedavno se spekulisalo da će ponovo otići pred matičara, a ona je sada potvrdila da je srećna u ljubavi. Kako u poslednje vreme ne skida osmeh sa lica, mnogi su primetili da se… »
Vesti dana »
Tanjug, čija je suvlasnica Manja Grčić, javlja da je ona izabrana za direktorku RTS – UO kaže da sednica nije ni počela
Danas pre 36 minutajoš 26 povezanih
Direktor čačanske Bolnice podneo ostavku posle protesta građana zbog smrti devojčice nakon operacije
Serbian News Media pre 51 minutajoš 24 povezane
Prosipanje mleka i blokada puta u Mrčajevcima: Mlekari traže zaštitu domaće proizvodnje (FOTO)
Insajder pre 11 minutajoš 17 povezanih
Do kraja nedelje vetrovito sa temperaturama tokom dana do 10 stepeni
Plus online pre 2 satajoš 25 povezanih