Povezane vesti
Tresem se, ne znam šta se dešava! Kaća o susretu s Gobeljom nakon rastanka i novcu: Radila sam za 150 €, ne stidim se!
Mondo 25.11.2023
Pevačica Katarina Grujić progovorila je u suprugu Marku Gobeljiću i otkrila koliko je zarađivala pre učešća u takmičenju "Zvezde Granda". Pevačica Katarina Grujić progovorila je u suprugu Marku Gobeljiću i otkrila koliko je zarađivala pre… »
"Pre zvezda granda sam radila za 150 evra, ne stidim se!" Katarina Grujić: Počinje se od nule, koliko vrediš, toliko ćeš…
Kurir 25.11.2023
Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić uživaju u ljubavi sa ćerkicom Katjom. Međutim, Marko zbog poslovnog angažmana boravi u Grčkoj, ali je nekoliko dana bio u Beogradu. Kako kaže pevačica, susret fudbalera i ćerkice bio je jako emotivan. -… »
Vesti dana »

Ujutru blizu nule, a popodne preko 20 stepeni! Nestvarna prognoza za Srbiju za sledeću nedelju, neće nam biti dobro, ali bukvalno!
Blic pre 1 satjoš 12 povezanih

Automobil se zaleteo među ljude na festivalu u Vankuveru, ima mrtvih
Nova pre 29 minutajoš 8 povezanih

La klipersi - Denver nagetsi: Ludilo u finišu - Jokić promašuje ali Gordon prikucava za pobedu! (video)
Večernje novosti pre 5 satijoš 10 povezanih

Jokić pričao Amerikancima o Teodosiću i drami protiv Partizana: Mogu vam pomoći da napišete priču (video)
Politika pre 52 minutajoš 9 povezanih