Povezane vesti
Vučić: Porodica je stub Srbije, a običaji su ono što nas je održalo
Politika 25.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je posetio porodicu Radić u mestu Šupljak kod Subotice i tom prilikom im pomogao u pravljenju ovogodišnjih čvaraka, ali i probao njihove specijalitete. „Razume se, probao sam i čvarke, i kobasice, i… »
Porodica je najvažnija! Predsednik Vučić na TikToku objavio snimak posle posete Radićima (video)
Kurir 25.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je porodicu Radić u mestu Šupljak kod Subotice. On je na TikTok nalogu "Ja sam Aleksandar" objavio i kratak video-snimak posete Radićima, kojima je pomogao i oko pravljenja čvaraka. @jasamaleksandar ♬… »
Predsednik Vučić pravio čvarke sa Radićima: Posetio domaćinstvo iz sela Šupljak blizu Subotice
Telegraf 25.11.2023
Probao je i specijalitete koje su pripremili za njegov dolazak. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je porodicu Radić iz okoline Subotice i proveo neko vreme sa njima, ali i pomogao im u pravljenju čvaraka. Svoje utiske podelio je na Instagram… »
Vučić pravio čvarke u mestu Šupljak: Kako izgleda kampanja 2023
Danas 25.11.2023
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije i član Srpske napredne stranke, objavio je kako je pomaže jednoj porodici u pravljenju čvaraka. „Posetio sam domaćinsku kuću porodice Radić, u mestu Šupljak kod Subotice i imao priliku da bar nekoliko minuta… »
Na kraju je na red došla i štrudla: Vučić u selu kod Subotice, oprobao se u pravljenju čvaraka (foto)
Blic 25.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u mestu Šupljak kod Subotice, gde je posetio porodicu Radić, kojoj je pomogao u pravljenju čvaraka. - Posetio sam domaćinsku kuću porodice Radić, u mestu Šupljak kod Subotice i imao priliku da bar… »
Predsednik Vučić se oprobao u pravljenju čvaraka Posetio Radiće u Šupljaku: Porodica je stub Srbije (foto)
Kurir 25.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je porodicu Radić u mestu Šupljak kod Subotica gde je u toku svinjokolj. On je tim povodom podelio i fotografiju na svom zvaničnom Instagram profilu. View this post on Instagram A post shared by Aleksandar… »
Vučić pravi čvarke (foto) Predsednik posetio selo kod Subotice, pa poručio: "Porodica je stub Srbije, a običaji su ono…
Alo 25.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u mestu Šupljak kod Subotice, gde je posetio porodicu Radić, kojoj je pomogao u pravljenju čvaraka. - Posetio sam domaćinsku kuću porodice Radić, u mestu Šupljak kod Subotice i imao priliku da bar… »
Vesti dana »
Najmanje 47 osoba ubijeno, a 22 ranjene u izraelskom napadu na Balbek-Hermel u Libanu
Blic pre 2 satajoš 9 povezanih
Estrada se sjatila kod Brene i bobe: Pevačica povela ćerku, Pejović i supruga došli odvojeno, a ovu lepoticu niko nije očekivao - Živojinovići gala slave Aranđelovdan (video)
Blic pre 8 satijoš 6 povezanih
Oglasio se kremlj: Rusija upozorila SAD da će lansirati hipersoničnu raketu na Ukrajinu
Kurir pre 5 satijoš 5 povezanih
Pismo Trampu Teksas nudi zemlju na američko-meksičkoj granici za mesto potencijalnih masovnih deportacija
Kurir pre 3 satajoš 2 povezane