Povezane vesti
Porodica je najvažnija! Predsednik Vučić na TikToku objavio snimak posle posete Radićima (video)
Kurir 25.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je porodicu Radić u mestu Šupljak kod Subotice. On je na TikTok nalogu "Ja sam Aleksandar" objavio i kratak video-snimak posete Radićima, kojima je pomogao i oko pravljenja čvaraka. @jasamaleksandar ♬ original… »
Predsednik Vučić pravio čvarke sa Radićima: Posetio domaćinstvo iz sela Šupljak blizu Subotice
Telegraf 25.11.2023
Probao je i specijalitete koje su pripremili za njegov dolazak. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je porodicu Radić iz okoline Subotice i proveo neko vreme sa njima, ali i pomogao im u pravljenju čvaraka. Svoje utiske podelio je na Instagram… »
Na kraju je na red došla i štrudla: Vučić u selu kod Subotice, oprobao se u pravljenju čvaraka (foto)
Blic 25.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u mestu Šupljak kod Subotice, gde je posetio porodicu Radić, kojoj je pomogao u pravljenju čvaraka. - Posetio sam domaćinsku kuću porodice Radić, u mestu Šupljak kod Subotice i imao priliku da bar nekoliko… »
Vesti dana »

Tramp: NATO treba da obara ruske avione u svom vazdušnom prostoru
Politika pre 34 minutajoš 48 povezanih

Uživajte još malo u suncu, danas stiže naoblačenje – RHMZ objavio kad kreću pljuskovi, a od sutra na snazi i meteoalarm
Nova pre 24 minutajoš 21 povezana

Džimi Kimel brani slobodu govora nakon što mu je vraćena emisija
Cenzolovka pre 4 minutajoš 15 povezanih