Povezane vesti
Porodica je najvažnija! Predsednik Vučić na TikToku objavio snimak posle posete Radićima (video)
Kurir 25.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je porodicu Radić u mestu Šupljak kod Subotice. On je na TikTok nalogu "Ja sam Aleksandar" objavio i kratak video-snimak posete Radićima, kojima je pomogao i oko pravljenja čvaraka. @jasamaleksandar ♬ original… »
Predsednik Vučić pravio čvarke sa Radićima: Posetio domaćinstvo iz sela Šupljak blizu Subotice
Telegraf 25.11.2023
Probao je i specijalitete koje su pripremili za njegov dolazak. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je porodicu Radić iz okoline Subotice i proveo neko vreme sa njima, ali i pomogao im u pravljenju čvaraka. Svoje utiske podelio je na Instagram… »
Na kraju je na red došla i štrudla: Vučić u selu kod Subotice, oprobao se u pravljenju čvaraka (foto)
Blic 25.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u mestu Šupljak kod Subotice, gde je posetio porodicu Radić, kojoj je pomogao u pravljenju čvaraka. - Posetio sam domaćinsku kuću porodice Radić, u mestu Šupljak kod Subotice i imao priliku da bar nekoliko… »
Vesti dana »

Eskalacija sukoba između Tajlanda i Kambodže sa značajnim civilnim žrtvama i vazdušnim napadima
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 31 povezana

Ekstremne temperature i do 43 stepena – Srbiju pogađa novi toplotni talas
RTS pre 19 minutajoš 51 povezana

Vlada Srbije traži produženje dozvole za rad NIS-u kod američkih vlasti
Naslovi.ai pre 1 satjoš 23 povezane