Povezane vesti

Porodica je najvažnija! Predsednik Vučić na TikToku objavio snimak posle posete Radićima (video)

Porodica je najvažnija! Predsednik Vučić na TikToku objavio snimak posle posete Radićima (video)

Kurir 25.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je porodicu Radić u mestu Šupljak kod Subotice. On je na TikTok nalogu "Ja sam Aleksandar" objavio i kratak video-snimak posete Radićima, kojima je pomogao i oko pravljenja čvaraka. @jasamaleksandar ♬ original… »
Predsednik Vučić pravio čvarke sa Radićima: Posetio domaćinstvo iz sela Šupljak blizu Subotice

Predsednik Vučić pravio čvarke sa Radićima: Posetio domaćinstvo iz sela Šupljak blizu Subotice

Telegraf 25.11.2023
Probao je i specijalitete koje su pripremili za njegov dolazak. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je porodicu Radić iz okoline Subotice i proveo neko vreme sa njima, ali i pomogao im u pravljenju čvaraka. Svoje utiske podelio je na Instagram… »
Na kraju je na red došla i štrudla: Vučić u selu kod Subotice, oprobao se u pravljenju čvaraka (foto)

Na kraju je na red došla i štrudla: Vučić u selu kod Subotice, oprobao se u pravljenju čvaraka (foto)

Blic 25.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u mestu Šupljak kod Subotice, gde je posetio porodicu Radić, kojoj je pomogao u pravljenju čvaraka. - Posetio sam domaćinsku kuću porodice Radić, u mestu Šupljak kod Subotice i imao priliku da bar nekoliko… »

Vesti dana »