Повезане вести
Сморио сам се на концерту Дина Мерлина! Поделио утиске из Арене и поручио - Преко сам ултра звезда, овде радни певач!
Мондо 25.11.2023
Дадо Полумента испричао је како се провео на концерту Дина Мерлина, али и открио да он знатно више наступа и зарађује у иностранству. Дадо Полумента испричао је како се провео на концерту Дина Мерлина, али и открио да он знатно… »
"Преко сам ултра звезда, овде сам радни певач!" Дадо Полумента открио за Курир: Сморио сам се на концерту Дина Мерлина због…
Курир 25.11.2023
Дадо Полумента, који је открио да пише књигу, као и да планира да сними филм, недавно је одржао промоцију новог албума који је назвао по ћеркици. У спектакуларној промоцији присустовала је читава његова породица и прелепа… »
Вести дана »
Када се очекује јаче захлађење? Чубрило објавио детаљну временску прогнозу за децембар
Мондо пре 6 сатијош 28 повезаних
Крени-Промени поднео кривичну пријаву против Дарка Глишића и Милоша Павловића због Ћациленда
Нова пре 25 минутајош 21 повезана
ТОК о открићу Радара везано за преписке у којима се наводно помиње Вучић: Нико из МУП-а нас није обавестио о новим „Скај“ пакетима
Нова пре 5 сатијош 13 повезаних
Град Крагујевац: До урушавања дошло услед обилних падавина, грађевински инспекторат појачава надзор над градилиштима
Глас Шумадије пре 1 сатјош 34 повезане