Povezane vesti
Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac: Ilićevo, naselje sa ogromnim komunalnim problemima
Glas Šumadije 25.11.2023
Ilićevo sa svojih preko 5000 stanovnika predstavlja jedno od najvećih naselja u Kragujevcu. Sramno je da naselje na svega tri kilometara od centra grada ima gotovo sve moguće probleme komunalne prirode. Od neasflatiranih ulica, preko nedovršene… »
Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac: Ilićevo je jezgro komunalnih problema koje MI MOŽEMO da rešimo
Kragujevac Press 25.11.2023
Saopštenje Saše Furtule, kandidata za odbornika koalicije Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac prenosimo u celosti: „Ilićevo sa svojih preko 5000 stanovnika predstavlja jedno od najvećih naselja u Kragujevcu. Sramno je da naselje na… »
IZBORI: "Priča je prosta, ili mi ili oni" - Ujedinjeni protiv nasilja - Nada za Kragujevac
InfoKG 25.11.2023
Iz koaliciije Ujedinjeni protiv nasilja - Nada za Kragujevac smatraju da je glasanje na predstojećim lokalnim izborima jednostavna priča i da je svedena na "ili mi ili oni", a pod "oni" podrazumevaju "i SNS i SPS i Zdravu Srbiju i 300 Kragujevčana"… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Vozač BMW-a se zaleteo vozilom na okupljene u Novom Sadu, pa bežao od građana. Srbija stala na 29 minuta
Nova pre 15 minutajoš 44 povezane
Poljoprivrednici blokirali ulicu ispred policijske stanice u Bogatiću
Insajder pre 2 satajoš 8 povezanih
Prelević o objavljivanju ličnih podataka studenata: Novi nivo ludila vlasti
N1 Info pre 21 minutajoš 7 povezanih
Kurir televizija uživo sa Cetinja: Progovorila učiteljica ubijenog Otaševića! Meštani besni: Svako nosi oružje, a nema kontrole! (video)
Kurir pre 21 minutajoš 22 povezane