Повезане вести

"Није први пут да се то дешава" Огласио се водитељ који се свађао са Селмом Бајрами - Ми све прихватамо, нас забрањују

"Није први пут да се то дешава" Огласио се водитељ који се свађао са Селмом Бајрами - Ми све прихватамо, нас забрањују

Мондо 25.11.2023
Огњен Амиџић открио да није гледао снимак на којем се види како Селма Бајрами показује двоглавог орла. Огњен Амиџић открио да није гледао снимак на којем се види како Селма Бајрами показује двоглавог орла Певачица Селма… »
Албански орао и песма "Валле Косоваре": Скандал Селме Бајрами - шта је певала док је показивала двоглавог орла? (видео)

Албански орао и песма "Валле Косоваре": Скандал Селме Бајрами - шта је певала док је показивала двоглавог орла? (видео)

Мондо 25.11.2023
Ово је текст песме коју је певала Селма Бајрами и показивала знак који многи тумаче као симбол такозване "Велике Албаније" Ово је текст песме коју је певала Селма Бајрами и показивала знак који многи тумаче као симбол такозване… »
"Ја певам и за Србе и за албанце" - Овако се Селма правда након показивања двоглавог орла и скандалозног снимка!

"Ја певам и за Србе и за албанце" - Овако се Селма правда након показивања двоглавог орла и скандалозног снимка!

Мондо 25.11.2023
Селма Бајрами огласила се поново након што је до јавности доспео снимак на ком пева на албанском. Селма Бајрами огласила се поново након што је до јавности доспео снимак на ком пева на албанском. Певачица Селма Бајрами која… »
Очигледно сам некоме сметала, па су испланирали линч: Селма Бајрами се поново огласила - "Никога нисам угрозила"

Очигледно сам некоме сметала, па су испланирали линч: Селма Бајрами се поново огласила - "Никога нисам угрозила"

Мондо 25.11.2023
Певачица Селма Барјами поручила и да јој "њена раја из Србије пружа подршку" Певачица Селма Барјами поручила и да јој "њена раја из Србије пружа подршку" Селма Бајрами нашла се у центру скандала након што је на Твитеру освануо… »
Једни је шаљу у албанију, други зову у Србију, али да "поведе другарице": Бура због Селминог орла - шта кажу колеге?

Једни је шаљу у албанију, други зову у Србију, али да "поведе другарице": Бура због Селминог орла - шта кажу колеге?

Мондо 25.11.2023
Певачица Маја Николић и њен колега, фолкер Ера Ојданић, изнели своје мишљење о снимку који је завршио на друштвеним мрежама. Певачица Маја Николић и њен колега, фолкер Ера Ојданић, изнели своје мишљење о снимку који је… »
Селма Бајрами напала еру ојданића! Нашли се лицем у лице, а она бурно реаговала, певач се одмах огласио

Селма Бајрами напала еру ојданића! Нашли се лицем у лице, а она бурно реаговала, певач се одмах огласио

Курир 25.11.2023
Селма Бајрами, која је каријеру изградила у Србији захваљујући "Гранд" продукцији, певала је шиптарима, показавши том приликом двоглавог орла, симбол "Велике Албаније". Снимак је изазвао лавину коментара и увелико се коментарише… »
Селма показала орла а она певала "јачи смо од Србије": Јадранка наступала за 2 евра, а он рекао "Нови Пазар није Србија"

Селма показала орла а она певала "јачи смо од Србије": Јадранка наступала за 2 евра, а он рекао "Нови Пазар није Србија"

Мондо 25.11.2023
Скандал Селме Бајрами није први који је наша јавност осудила - пре ње смо имали Јадранку Барјактаревић, али и певача који је као малолетник с бендом славио покољ Срба, а потом на друштвеним мрежама износио став да "Нови Пазар… »
"Људи из Србије ми дају подршку, не стидим се порекла, некоме сам засметала, све ми се намеће" Хитно оглашавање Селме Бајрами…

"Људи из Србије ми дају подршку, не стидим се порекла, некоме сам засметала, све ми се намеће" Хитно оглашавање Селме Бајрами…

Курир 25.11.2023
На мрежама је испливао снимак на којем Селма Бајрами на свом наступу пева албанску песму "Валле Косоваре" и уз њу показује двоглавог орла. Мало је рећи да су ово многи осудили, а сада се позната певачица огласила за један… »
Сви брује о Селми, а тек да чујете шта је нина Бадрић направила Величала човека који је био осуђен због злочина над Србима у…

Сви брује о Селми, а тек да чујете шта је нина Бадрић направила Величала човека који је био осуђен због злочина над Србима у…

Курир 25.11.2023
Србија данас бруји о Селми Бајрами и потезу који је направила током једне прославе. Ипак, Огњен Амиџић се присетио Нине Бадрић и онога што је она направила својевремено. - Није први пут да се то догоди, а онда водитељи наставе… »
"Да ли ће је неко поново звати у емисију или на наступе": Амиџић о скандалозном снимку Селме Бајрами на којем показује…

"Да ли ће је неко поново звати у емисију или на наступе": Амиџић о скандалозном снимку Селме Бајрами на којем показује…

Блиц 25.11.2023
Босанска певачица, Селма Бајрами, шокирала је све када је на једном свом наступу показала двоглавог орла, а снимак са наступа не престаје да се шири мрежама. Селма је недавно била гост у емисији Огњена Амиџића, који се огласио… »
Селма Бајрами тврди да је Босанка са Косова, а да ли је? Испливала једина истина, ево где је певачица заправо рођена

Селма Бајрами тврди да је Босанка са Косова, а да ли је? Испливала једина истина, ево где је певачица заправо рођена

Курир 25.11.2023
Певачица, Селма Бајрами, данас је подигла све на ноге због наступа на ком је певала на албанском језику песму "Валле Косоваре". Она је током извођења ове нумере показала шакама и препознатљиви знак "Велике Албаније" који често… »
Ово је значење песме коју Селма Бајрами изводи док показује двоглавог орла! Бајрамијева велича албанску културу и традицију

Ово је значење песме коју Селма Бајрами изводи док показује двоглавог орла! Бајрамијева велича албанску културу и традицију

Курир 25.11.2023
Певачица Селма Бајрами, која је изјавила да је Босанка, али носи порекло са Косова, изазвала је бурне реакције снимком са наступа на ком пева песму "Валле Косоваре" и показује двоглавог орла (који многи тумаче као симбол велике… »
Поново се огласила Селма Бајрами након што је испливао снимак на ком показује двоглавог орла Певачица поручила: "Неко је…

Поново се огласила Селма Бајрами након што је испливао снимак на ком показује двоглавог орла Певачица поручила: "Неко је…

Блиц 25.11.2023
Босанска певачица, Селма Бајрами, шокирала је све када је на једном свом наступу показала двоглавог орла. Наиме, Селма је певала песму "Валле Косоваре" у једном тренутку показала двоглавог орла, а цео снимак је испливао на… »
Селма није једина која једе наш хлеб, а онда... Познати којима је забрањен улазак у Србију: Ево због чега су разбеснели народ…

Селма није једина која једе наш хлеб, а онда... Познати којима је забрањен улазак у Србију: Ево због чега су разбеснели народ…

Курир 25.11.2023
Снимак босанскохерцеговачке певачица Селме Бајрами на којем показује двоглавог орла (симбол велике Албаније), уз песму "Валле Косоваре", разбеснео је јавност у Србији. Међутим, она није једина позната личност која је из региона… »
Показује двоглавог орла, а зарађује на наступима у Београду! Селма пева на албанском - Испливао скандалозни снимак!

Показује двоглавог орла, а зарађује на наступима у Београду! Селма пева на албанском - Испливао скандалозни снимак!

Мондо 25.11.2023
Друштвеним мрежама кружи снимка на ком Селма Бајрами пева на албанском језику и показује двоглавог орла, а овим поводом се огласила и певачица! Друштвеним мрежама кружи снимка на ком Селма Бајрами пева на албанском језику и… »

Вести дана »