Povezane vesti
Još jedno slavlje u domu Nadice Ademov: Pevačica se odmah obratila mužu FOTO
Nova 25.11.2023
Pevačica Nadica Ademov porodila se 28. oktobra ove godine i na svet je donela devojčicu, kojoj su dali ime Melina. Ona i njen suprug Damir svakodnevno uživaju u roditeljstvu, a pored toga što su proslavili rođenje naslednice, imali su još nekoliko povoda… »
Još jedno slavlje u domu nadice Ademov: Pevačica se javno obratila mužu milioneru: "Znam da ćeš biti najbolji tata"
Blic 25.11.2023
Pevačica Nadica Ademov porodila se 28. oktobra ove godine i na svet je donela devojčicu, kojoj su dali ime Melina. Ona i njen suprug Damir svakodnevno uživaju u roditeljstvu, a pored toga što su proslavili rođenje naslednice, imali su još nekoliko povoda… »
Vesti dana »
Avdić odgovorio kritičarima: "Pričalo se da sam nezgodan, na neki način i jesam!"
Sportske.net pre 11 minutajoš 44 povezane
Dominacija Zvezde, bakljada, reakcije i slavlje: Partizan prošao kao Hirošima i Nagasaki na Marakani - pre i posle večitog derbija! (video+foto)
Kurir pre 11 minutajoš 56 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Netanjahu: Akcije Hezbolaha prete da sruše primirje Izraela i Libana; Tramp: Pucnjava me neće odvratiti od rata sa Iranom
RTV pre 56 minutajoš 121 povezana
Zvezda opet razbila Partizan i osvojila 9. titulu u nizu: Prvi put u veku pobedila u sva tri večita derbija
Mondo pre 21 minutajoš 36 povezanih
Kako su građani Jugoslavije tek petog dana upozoreni na nuklearnu katastrofu u Černobilju
B92 pre 31 minutajoš 46 povezanih