Повезане вести

Какав шок у Малаги - Сурова освета Јаника Синера, Новак изгубио добијен меч!

Какав шок у Малаги - Сурова освета Јаника Синера, Новак изгубио добијен меч!

Спортске.нет 25.11.2023
Репрезентација Италије је изједначила против Србије на 1:1 у победама у полуфиналу Дејвис купа у Малаги. Подсетимо, раније данас је у првом мечу овог полуфинала Миомир Кецмановић савладао Лоренца Музетија, а вечерас је Новак… »
Новак изгубио од Синера – дубл одлучује пут до финала Дејвис купа

Новак изгубио од Синера – дубл одлучује пут до финала Дејвис купа

Политика 25.11.2023
Изгубио је Новак Ђоковић од Јаника Синера у другом мечу Дејвис купу са 2:1 (6:2, 2:6, 7:5). Већ у првом сету видело се да Новаку данас није дан, а да је Синер расположен за игру. Тако је Синер водио са 3:1, па 4:1, па 5:1 па се… »
Србија остала без финала Дејвис купа: Ђоковић и Кецмановић пали након драме, Италијани иду у борбу за титулу

Србија остала без финала Дејвис купа: Ђоковић и Кецмановић пали након драме, Италијани иду у борбу за титулу

Нова 25.11.2023
Меч за памћење Дејвис куп репрезентација Италије играће у финалу тог такмичења, пошто је избацила Србију са 2:1 у укупном скору. Кључан поен Италији донео је дубл, који су чинили Јаник Синер и Лоренцо Сонего, пошто су њих… »
Какав шок: Ђоковић и Србија елиминисани са Дејвис купа, и то како...

Какав шок: Ђоковић и Србија елиминисани са Дејвис купа, и то како...

Вечерње новости 25.11.2023
НИЈЕ репрезентација србије у тенису, предвођена Новаком Ђоковићем успела да се пласира у финале Дејвис купа. Од Нолета и Миомира Кецмановића бољи су били Лоренцо Сонего и Јаник Синер у одлучујућем дубл мечу. Славили су "азури"… »
Кецмановић победио Музетија након преокрета, Србија води против Италије

Кецмановић победио Музетија након преокрета, Србија води против Италије

Политика 25.11.2023
МАЛАГА – Српски тенисер Миомир Кецмановић победио је Италијана Лоренца Музетија са 2:1 (6:7(6:8), 6:2, 6:1) у првом мечу полуфинала Дејвис купа у Малаги. Меч је трајао два сата и 22 минута. У првом сету Кецмановић је дошао до… »
Болан крај Србије - испали смо из Дејвис купа! Новак Ђоковић играо цео дан али... Финале остало надохват руке!

Болан крај Србије - испали смо из Дејвис купа! Новак Ђоковић играо цео дан али... Финале остало надохват руке!

Мондо 25.11.2023
Дубл је одвео Италију у финале Дејвис купа, пораз Ђоковића и Кецмановића... Дубл је одвео Италију у финале Дејвис купа, пораз Ђоковића и Кецмановића... Србија је изгубила од Италије и остала без пласмана у финале Дејвис купа… »
Ђоковић пропустио три меч лопте, Италија изједначила на 1:1

Нови магазин 25.11.2023
Тенисери Италије изједначили су данас на 1:1 против Србије у полуфиналу Дејвис купа у Малаги, пошто је Јаник Синер победио Новака Ђоковића са 6:4, 2:6, 7:5. Претходно је први бод Србији донео Миомир Кецмановић, пошто је славио… »
Кад нолету пукне филм Ђоковић се разбеснео и терао публику да му звижди: "Да вас чујем" (видео)

Кад нолету пукне филм Ђоковић се разбеснео и терао публику да му звижди: "Да вас чујем" (видео)

НАЈДУЖИ гем у дубл мечу и највећа драма - и на терену, али и у публици. Фото: Профимедиа Није успео Новак Ђоковић да искористи меч лопту за репрезентацију Србије и пласира нас у финале Дејвис купа. После драматичног меча у… »
Ђоковић испустио победу против Синера, дуел дублова одлучиће која репрезентација ће се пласирати у финале Дејвис купа

Ђоковић испустио победу против Синера, дуел дублова одлучиће која репрезентација ће се пласирати у финале Дејвис купа

Данас 25.11.2023
Јаник Синер победио је Новака Ђоковића са 6:2, 2:6, 7:5 у другом дуелу синглова полуфиналног сусрета Дејвис купа између Србије и Италије и тако изједначио резултат на 1:1. Претходно је Миомир Кецмановић довео Србију у вођство… »

Радио сто плус 25.11.2023
Претходно је први бод Србији донео Миомир Кецмановић, пошто је славио против Лоренца Музетија са 6:7(7), 6:2, 6:1. Ђоковић је потом био на корак да донесе победу свом тиму, али је пропустио три меч лопте, па ће дубл одлучити која… »
Синер са ивице понора срушио Ђоковића

Синер са ивице понора срушио Ђоковића

Спорт клуб 25.11.2023
Јаник Синер је савладао Новака Ђоковића 6:2, 2:6, 7:5 и то тако што је спасио три везане меч лопте за српског аса и изједначио укупан резултат у полуфиналу Дејвис купа између Србије и Италије на 1:1. Први сет је протекао у… »
Одмах после нолетовог пораза: Видите шта је селектор Србије урадио на мрежи - да зна Ђоковић, да знају и Италијани (видео)

Одмах после нолетовог пораза: Видите шта је селектор Србије урадио на мрежи - да зна Ђоковић, да знају и Италијани (видео)

НИШТА није готово. Фото: Н. Рашић, Профимедиа Није успео Новак Ђоковић да искористи меч лопту за репрезентацију Србије и пласира нас у финале Дејвис купа. После драматичног меча у Малаги, Италијан Јаник Синер је тријумфовао са… »
Троицки преломио: Познато ко игра одлучујући меч за финале Дејвис купа против Италије

Троицки преломио: Познато ко игра одлучујући меч за финале Дејвис купа против Италије

СРБИЈА против Италије игра у полуфиналу Дејвис куп турнира који се игра у Малаги. Пласман у велико финале решаваће дублови. Фото: Тањуг Миомир Кецмановић савладао је Лоренца Сонега 2:1 у сетовима. Истим резултатом поражен је… »
Синер победио Ђоковића, одлучиваће дубл

Синер победио Ђоковића, одлучиваће дубл

Радио 021 25.11.2023
Тениска репрезентација Србије игра полуфинале Дејвис купа против селекције Италије, а резултат је тренутно 1:1. Изједначење Италији донео је Јаник Синер који је победио Новака Ђоковића са 2:1 у сетовима. Резултат по сетовима био… »
Синер савладао Новака, одлучиваће дублови

Синер савладао Новака, одлучиваће дублови

Вести онлине 25.11.2023
Новак Ђоковић није успео да дође до победе у маратону против Јаника Синера на Дејвис купу и да тако подари Србији пласман у велико финале у Малаги! У мечу који је трајао више од два и по сата, Србин је испустио три меч лопте и на… »
Још поен до финала - Кецмановић уморио, па дотукао Музетија (видео)

Још поен до финала - Кецмановић уморио, па дотукао Музетија (видео)

Спортски журнал 25.11.2023
Следи дуел Ђоковић - Синер, Аустралија у финалу чека бољег из окршаја Србија - Италија. Србија је у полуфиналу Дејвис купа повела 1:0 против Италије и само је поен дели од финала у недељу са Аустралијом. Миомир Кецмановић је… »
Ђоковић пропустио три меч лопте и изгубио од Синера: Дубл одлучује о другом финалисти Дејвис Купа

Ђоковић пропустио три меч лопте и изгубио од Синера: Дубл одлучује о другом финалисти Дејвис Купа

Еуроневс 25.11.2023
Није смак света, али јесте разочаравајуће. Новак Ђоковић је добио прилику да пошаље Србију у финале Дејвис Купа, али ју је прокоцкао. Имао је три меч лопте, није их искористио, а Италијан је добио потребно самопоуздање, вратио… »
(Видео из малаге) свађа Новака са судијом: Звиждуци Србину, а потом навијање на српском са поруком

(Видео из малаге) свађа Новака са судијом: Звиждуци Србину, а потом навијање на српском са поруком

ТЕНИСКА репрезентација Србије наставља ка свом циљу - освајању друге титуле у Дејвис купу. Фото: Н. Рашић, Профимедиа Новак Ђоковић се у другом мечу полуфинала Дејвис купа у Малаги састао са Италијаном Јаником Синером… »
Кецмановић после тријумфа над Мусетијем: Драго ми је што сам успео да преокренем и донесем бод за Србију

Кецмановић после тријумфа над Мусетијем: Драго ми је што сам успео да преокренем и донесем бод за Србију

Данас 25.11.2023
Миомир Кецмановић победио је Лоренца Мусетија са 6:7, 6:2, 6:1 и тако донео Србији први бод у полуфиналном дуелу Дејвис купа против Италије. Иако је Мусети освојио први сет, Кецмановић је у преостала два приказао сјајну партију и… »
Кецмановић: Сад не могу ништа да кажу, доказао сам се

Кецмановић: Сад не могу ништа да кажу, доказао сам се

Спорт клуб 25.11.2023
Српски тенисер Миомир Кецмановић поносан је на своју партију у победи над Лоренцом Музетијем 6:7, 6:2, 6:1. „Један од најбољих мечева које сам одиграо у каријери. Драго ми је да је било сада, када је баш било битно за нас. Увек… »
Кецмановић донео први бод Србији против Италије

Радио 021 25.11.2023
Тенисери Србије повели су данас против Италије са 1:0 у полуфиналу Дејвис купа у Малаги, пошто је Миомир Кецмановић победио Лоренца Музетија са 6:7(7), 6:2, 6:1. Меч Кецмановића и Музетија, 55. и 27. тенисера света, трајао је два… »
Памтим где сам био кад смо освојили "салатару"! Кецмановић емотиван после победе: Да поновимо!

Памтим где сам био кад смо освојили "салатару"! Кецмановић емотиван после победе: Да поновимо!

Мондо 25.11.2023
Миомир Кецмановић дао је изјаву после победе против Лоренца Мусетија. Миомир Кецмановић дао је изјаву после победе против Лоренца Мусетија. Миомир Кецмановић бриљира у Дејвис купу. Донео је први поен Србији у полуфиналу против… »
"Играо сам најбоље кад је било најважније": Кецмановић одушевљен након победе против Музетија у Дејвис купу

"Играо сам најбоље кад је било најважније": Кецмановић одушевљен након победе против Музетија у Дејвис купу

МИОМИР Кецмановић довео је Србију до предности против Италије у полуфиналу Дејвис купа. После меча није могао да сакрије одушевљење због тријумфа. ФОТО: Тањуг/АП Тренутно 55. играч света ја открио да је играо најбоље онда… »
Миомир окренуо Мусетија, Србија надомак финала Дејвис купа - Новак се пита!

Миомир окренуо Мусетија, Србија надомак финала Дејвис купа - Новак се пита!

Спортске.нет 25.11.2023
Дејвис куп репрезентација Србије остварила је победу у првом мечу полуфинала против селекције Италије у Малаги. Српски тенисер Миомир Кецмановић савладао је 27. тенисера света Лоренца Мусетија резултатом 2:1 у сетовима (6:7, 6:2… »

Радио сто плус 25.11.2023
Меч Кецмановића и Музетија, 55. и 27. тенисера света, трајао је два сата и 24 минута. Кецмановић је сјајно почео меч, пошто је већ у уводном гему стигао до брејка. Потом је без проблема потврдио брејк, да би у трећем гему имао… »

Вести дана »