Povezane vesti
Ruskinja se preselila u Novi Sad pa se zgrozila! Iskrena do srži, ovo joj je užasno zasmetalo: "Ništa slično Nisam videla"…
Kurir 25.11.2023
Ruskinja Nataša je proteklih godina živela u Turskoj i u Novom Sadu, ali je na svom kanalu na Jutjubu objasnila da je napustila srpski grad i vratila se u Alanju. Nataša je objasnila da su joj ljudi rekli da u Beograd ne treba da se preseli, pa je sa… »
Novi Sad grozan, Beograd smrdljiv: Nataša došla u Srbiju pa osula paljbu po našim gradovima: "Uopšte mi se ne dopada, nije…
Blic 25.11.2023
Ruskinja Nataša je proteklih godina živela u Turskoj i u Novom Sadu, ali je na svom kanalu na Jutjubu objasnila da je napustila srpski grad i vratila se u Alanju. Nataša je objasnila da su joj ljudi rekli da u Beograd ne treba da se preseli jer je… »
Lepa Ruskinja Nataša zgrožena Novim Sadom: "Uopšte mi se ne dopada, nije kao na slikama, vraćam se u Tursku"
Telegraf 25.11.2023
"A za Beograd su mi rekli da je 'smrdljiva deponija', zato smo birali Novi Sad" Ruskinja Nataša je proteklih godina živela u Turskoj i u Novom Sadu, ali je na svom kanalu na Jutjubu objasnila da je napustila srpski grad i vratila se u Alanju. Nataša je… »
Vesti dana »
Majk Tajson nije bio ni blizu: Pobeda 30 godina mlađeg jutjubera
Sport klub pre 36 minutajoš 16 povezanih
Sledeće sedmice česte temperaturne oscilacije, najtoplije u sredu, 18 stepeni
Politika pre 35 minutajoš 9 povezanih