Povezane vesti
Vladika Grigorije: „Podržao sam ProGlas jer u njemu vidim ljudsku potrebu za razgovorom“
Nedeljnik 25.11.2023
Vladika Grigorije rekao je u intervjuu za KoSSev da podržava inicijativu „ProGlas„, ali da je nije potpisao. „Ali ne zato što se ne slažem – naprotiv, slažem se sa svakom rečju, već zato što mi je bilo nekako neumesno da ga potpišem jer… »
Vladika Grigorije podržao ProGlas: „Ljudi će početi ponovo da razgovaraju licem u lice“
Nova 25.11.2023
Episkop diseldorfski i nemački Grigorije podržao je inicijativu ProGlas. On je u intervjuu za KoSSev rekao da mu je drago što se u Srbiji, kojom je donedavno vladao osećaj da je promena vlasti nemoguća, pojavljuju ljudi poput onih koji su se okupili… »
Episkop Grigorije: Podržavam ProGlas, slažem se sa svakom rečju, žao mi što u njemu nema Kosova
Novi magazin 25.11.2023
Episkop diseldorfski i nemački Grigorije izjavio je danas da mu je drago što se u Srbiji, kojom je do nedavno vladao osećaj da je nemoguće da se promeni vlast, pojavljuju ljudi poput onih koji su se okupili oko ProGlasa, ali i da mu je žao što u… »
Vladika Grigorije: Podržao sam ProGlas jer u njemu vidim ljudsku potrebu za razgovorom
N1 Info 25.11.2023
Vladika Grigorije rekao je u intervjuu za KoSSev da podržava inicijativu "ProGlas", ali da je nije potpisao. "Ali ne zato što se ne slažem - naprotiv, slažem se sa svakom rečju, već zato što mi je bilo nekako neumesno da ga potpišem jer sam pre… »
Vesti dana »
Đurić potpisao memorandume sa Sijartom: Nova era saradnje Srbije i Mađarske
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
UKRAJINSKA KRIZA Najžešće borbe na Kurahovskom frontu; Kremlj: Nema specijalnog izaslanika, Putin se lično bavi Ukrajinom
RTV pre 25 minutajoš 1 povezana
BLISKOISTOČNI SUKOB Dvanaest poginulih u napadu na libanski Balbek; Borelj traži prekid političkog dijaloga sa Izraelom
RTV pre 31 minutajoš 2 povezane