Povezane vesti
Goati: ZP – penzije prate plate – to je barjak penzionera Srbije
Politika 25.11.2023
„Samo sigurne i redovne penzije koje prate plate, prihvatljive su za penzionere Srbije. ZP – penzije prate plate – to je barjak penzionera Srbije!“ - istakao je danas potpredsednik PUPS-a profesor dr Vladimir Goati u susretima s građanima Beograda. Tom… »
Prof. dr Valdimir Goati: Zp - Penzije prate plate - barjak penzionera Srbije
Telegraf 25.11.2023
Sa građanima su razgovarali i potpredsednici PUPS-a Ružica Belanović i Risto Кostov i članovi Izvršnog odbora Snežana Petrović i Mira Jovanović. "Samo sigurne i redovne penzije koje prate plate, prihvatljive su za penzionere Srbije. ZP – penzije prate… »
Goati: Barjak penzionera je da penzije prate plate, stranka spremna za pobedu
Novi magazin 25.11.2023
Potpredsednik Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i penzionera Srbije - Solidarnost i pravda (PUPS) Vadimir Goati poručio je danas u susretu s građanima Beogada da su samo sigurne i redovne penzije, koje prate plate, prihvatljive za… »
Vesti dana »
Sin Milomira Jaćimovića prekinuo štrajk glađu, oglasio se njegov otac: "Ostaje pored mene"
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih
Da li je Srbija korak bliže Evropi i otvaranju klastera 3? Izborom članova Saveta REM-a jedan od uslova je rešen: "Ostaje nam da ispunimo političke zahteve" (video)
Blic pre 2 satajoš 35 povezanih
"Bog ne greši, a ja ne shvatam što mi se ovo dešava": Cela Evropa zanemela, a Kinan Evans progovorio
Mondo pre 20 minutajoš 38 povezanih