Повезане вести

Чудна одлука: Шпанци и Британци добили специјалну позивницу за Дејвис куп, а Србија мора да игра квалификације

Чудна одлука: Шпанци и Британци добили специјалну позивницу за Дејвис куп, а Србија мора да игра квалификације

Вести онлине 26.11.2023
Дејвис куп репрезентација Србије мораће да игра квалификације за финални турнир, пошто је како преноси специјализовани тениски новинар Хозе Моргадо, Шпанија заједно са Великом Британијом добила специјалну позивницу за учешће у… »
Србија против Словачке у квалификацијама за групну фазу Дејвис купа

Србија против Словачке у квалификацијама за групну фазу Дејвис купа

Спортски журнал 26.11.2023
Србија ће бити домаћин Словачкој, а мечеви ће се играти 2. и 3. или 3. и 4. фебруара. Тениска репрезентација Србије играће против Словачке у квалификацијама за групну фазу Дејвис купа 2024. године, одлучено је данас жребом у… »
Скандал! Ужасна вест за српски тенис! Прво су нас избрисали, а сада донели катастрофалну одлуку!

Скандал! Ужасна вест за српски тенис! Прво су нас избрисали, а сада донели катастрофалну одлуку!

Мондо 26.11.2023
Србија ће кроз квалификације морати да тражи пласман на финални турнир Дејвис купа. Србија ће кроз квалификације морати да тражи пласман на финални турнир Дејвис купа. Србија ће морати кроз квалификације да тражи место у… »
Тенисери Србије без специјалне позивнице за групну фазу Дејвис купа наредне године

Тенисери Србије без специјалне позивнице за групну фазу Дејвис купа наредне године

РТС 26.11.2023
Завршни турнир Дејвис купа 2024. године одржаће се у Малаги, а организатори су саопштили да ће Шпанија и Велика Британија добити специјалне позивнице за групну фазу тениског такмичења. Тениска репрезентација Србије играће против… »
Лоша вест за репрезентацију Србије: Следеће године без специјалне позивнице за Дејвис куп, предност добили Шпанија и Велика…

Лоша вест за репрезентацију Србије: Следеће године без специјалне позивнице за Дејвис куп, предност добили Шпанија и Велика…

Данас 26.11.2023
Организатори Дејвис купа одлучили су да не уруче следеће године специјалну позивницу репрезентацији Србије за ово такмичење. Упркос томе што је тим који је предводио најбољи тенисер света Новак Ђоковић остварио пласман у… »
Изненађујућа одлука Дејвис купа: Без позивнице за Србију

Изненађујућа одлука Дејвис купа: Без позивнице за Србију

Спорт клуб 26.11.2023
Иако Завршни турнир Дејвис купа у Малаги још није окончан, организатори се већ припремају за 2024. годину. Тениска репрезентација Србије, која је у Шпанији стигла до полуфинала, неће бити награђена специјалном позивницом за 2024… »
Брука Дејвис купа: Шпанија и Велика Британија добили специјалне позивнице, Србија мора да игра квалификације

Брука Дејвис купа: Шпанија и Велика Британија добили специјалне позивнице, Србија мора да игра квалификације

Вечерње новости 26.11.2023
ТЕНИСКА репрезентација Србије мораће да игра квалификације за Дејвис куп наредне године. Тањуг/АП Иако су "орлови" стали на корак од финала ове године, то није било довољно да добију специјалну позивцницу за ово такмичење… »
Јел могуће? Ужасна вест за тенисере Србије! Дан након пораза у полуфиналу Дејвис купа, организатори донели катастрофалну…

Јел могуће? Ужасна вест за тенисере Србије! Дан након пораза у полуфиналу Дејвис купа, организатори донели катастрофалну…

Курир 26.11.2023
Дејвис куп репрезентација Србије нажалост није успела да оствари пласман у финале овог такмичења. Подсетимо, у одлучујућем мечу Новак Ђоковић и Миомир Кецмановић изгубили су од италијанског пара Јаник Синер - Лоренцо Соного са… »
Синер прекинуо невероватан низ Ђоковића: Италијан урадио нешто што ником није пошло за руком више од 12 година против Новака…

Синер прекинуо невероватан низ Ђоковића: Италијан урадио нешто што ником није пошло за руком више од 12 година против Новака…

Вечерње новости 26.11.2023
Новак Ђоковић је имао изванредну прилику да Србији јуче донесе пласман у финале Дејвис купа, међутим није успео пошто га је савладао млађи колега Јаник Синер са 2:1 (6:2, 2:6, 7:5), а касније су Ђоковић и Кецмановић изгубили и у… »
Ђоковић: „За мене је ово велико разочарење, преузимам одговорност за пораз“

Ђоковић: „За мене је ово велико разочарење, преузимам одговорност за пораз“

Недељник 26.11.2023
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић изјавио је вечерас да „преузима одговорност“ за пораз Србије од Италије у полуфинналу Дејвис купа. „За мене је ово велико разочарење, преузимам одговорност за пораз. Имао сам три меч лопте и… »
Новаче, да ли је ово био крај? Ђоковић прогутао кнедлу, па забринуо целу Србију изјавом!

Новаче, да ли је ово био крај? Ђоковић прогутао кнедлу, па забринуо целу Србију изјавом!

Мондо 26.11.2023
Новак Ђоковић добио је и директно питање - да ли ће опет играти за репрезентацију у Дејвис купу? Новак Ђоковић добио је и директно питање - да ли ће опет играти за репрезентацију у Дејвис купу? Новак Ђоковић провео је четири… »
Невероватан податак: Ево када је Ђоковић последњи пут изгубио у Дејвис купу

Невероватан податак: Ево када је Ђоковић последњи пут изгубио у Дејвис купу

Вечерње новости 25.11.2023
НИЈЕ Србија успела да у Дејвис купу савлада репрезентацију Италију. Кључан је за елиминацију "орлова" био пораз Новака Ђоковића од Јаника Синера. Тањуг/АП Италијан је први тенисер који је савладао Новака још од 2011. године на… »
"Победио сам Ђоковића у синглу": Јаник Синер одушевљен након победе, а Сонего...

"Победио сам Ђоковића у синглу": Јаник Синер одушевљен након победе, а Сонего...

ИТАЛИЈАНСКИ тенисер Јаник Синер данас је играо тенис живота. Прво је победио Новака Ђоковића у синглу 2:1 (6:2, 2:6, 7:5), а потом су он и Сонего победили у дублу Кецмановића и Ђоковића резултатом 2:0 6:3, 6:4. Тањуг/АП Након… »
Виктор Троицки после пораза од Италије: Новак је највећи херој Србије

Виктор Троицки после пораза од Италије: Новак је највећи херој Србије

Данас 25.11.2023
Селектор Дејвис куп репрезентације Србије Виктор Троицки рекао је после елиминације од Италије у полуфиналу овог такмичења да је поносан на своје играче. – Поносан сам на своје играче, на цео тим. Нажалост, ни ове године се није… »
Новак Ђоковић преузео одговорност за пораз од Италије: Горак укус у устима када изгубиш за своју земљу

Новак Ђоковић преузео одговорност за пораз од Италије: Горак укус у устима када изгубиш за своју земљу

Данас 25.11.2023
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић рекао је после пораза од Италије у Дејвис купу да је он одговоран за испадање Србије у полуфиналу. Он је додао и да није сигуран да ће следеће године наступати за национални тим у овом… »
Новаку је тешко: "Трагичар сам! Све је на мени - преузимам одговорност, част је играти за Србију"

Новаку је тешко: "Трагичар сам! Све је на мени - преузимам одговорност, част је играти за Србију"

"ВИКТОР је рекао, једна лопта је фалила, та лопта је била моја." Фото: Профимедиа Сањали су другу "Салатару", сањали су да други пут дигну Србију на сам врх, али ипак нису успели. У полуфиналу Дејвис купа који се игра у Малаги… »
Дејвис куп: Србија после велике драме поражена у полуфиналу Дејвис купа – Италија у борби за трофеј

Дејвис куп: Србија после велике драме поражена у полуфиналу Дејвис купа – Италија у борби за трофеј

Данас 25.11.2023
Имао је Новак Ђоковић три везане меч лопте против Јаника Синера и многи су већ видели Србију у финалу Дејвис купа, али се све веома брзо окренуло и на крају је Италија отишла у борбу за трофеј. У одлучујућем дубл мечу, Лоренцо… »
Србија без финала Дејвис купа, Синер сам избацио “орлове”

Србија без финала Дејвис купа, Синер сам избацио “орлове”

Данас 25.11.2023
Репрезентација Србије није успела да се пласирала у финале Дејвис купа, пошто је у полуфиналном дуелу изгубила од Италије са 2:1. Иако је меч резултатски одлучен после сусрета дублова, у којем су Синер и Сонего савладали Ђоковића… »
Новак Ђоковић сломљен на конференцији: Тениски репрезентативци утучени након тешког пораза (видео)

Новак Ђоковић сломљен на конференцији: Тениски репрезентативци утучени након тешког пораза (видео)

Тениска репрезентација Србије поражена је од Италије у полуфиналу Дејвис купа. Након меча Новак Ђоковић, Миомир Кецмановић и Виктор Троицки обратили су се новинарима. Фото: Профимедиа Конференцију сте уживо из Малаге могли да… »

Вести дана »