Повезане вести
Додик: Велика је част што сам изабран за кума Храма Светог Саве у Фочи
Политика 26.11.2023
ФОЧА – Председник Републике Српске Милорад Додик рекао је да му представља велику част и срећу што је изабран за кума Храма Светог Саве у Фочи. „Посебна ми је част, лично мени и мојој породици, људима који ме подржавају и који… »
Патријарх у Фочи: После Немањића да ли постоји период у којем је толико светиња ницало
РТВ 26.11.2023
ФОЧА - Патријарх српски Порфирије рекао је данас у Фочи да они који воде Републику Српску као ретко када у историји српског народа брину о његовој духовности, нема места где нису учествовали у изградњи храмова, и додао да после… »
Патријарх Порфирије у Фочи : Не знам да ли од Немањића постоји период када се више српских светиња градило
Еуроневс 26.11.2023
Патријарх српски Порфирије рекао је данас у Фочи да они који воде Републику Српску као ретко када у историји српског народа брину о његовој духовности, нема места где нису учествовали у изградњи храмова, и додао да после… »
Дуг 50, висок више од 30 метара: Ово је највећи православни храм у БиХ, освештао га патријарх Порфирије
Телеграф 26.11.2023
На површини од 1.500 метара квадратних и са црквеним лустером са 135 сијалица највећи је храм у БиХ. Храм Светог Саве у Фочи, највећу православну богомољу у БиХ, освештао је патријарх Српске православне цркве Порфирије, а кум… »
Патријарх Порфирије освештао Храм Светог Саве у Фочи
Еуроневс 26.11.2023
Патријарх српски Порфирије освештао је јутрос Храм Светог Саве у Фочи, а кум је председник Републике Српске Милорад Додик. Након чина великог освештања, патријарх је служити свету архијерејску литургију. "Ово место сада је… »
РТС 26.11.2023
Његова светост патријарх српски Порфирије освештао је јутрос Храм Светог Саве у Фочи, а кум је председник Републике Српске Милорад Додик. Након чина освештања, патријарх служио Свету архијерејску литургију. Председник Републике… »
Политика 26.11.2023
ФОЧА – Патријарх српски Порфирије освештао је јутрос Храм Светог Саве у Фочи, а кум је председник Републике Српске Милорад Додик. Након чина великог освештања, патријарх ће служити свету архијерејску литургију, преноси Срна… »
Патријарх Порфирије освештао Храм Светог Саве у Фочи: Кум председник Републике Српске Милорад Додик
Вечерње новости 26.11.2023
ПАТРИЈАРХ српски Порфирије освештао је јутрос Храм Светог Саве у Фочи, а кум је председник Републике Српске Милорад Додик. ФОТО ТАЊУГ/ ФОТО СРНА/ АЛЕКСАНДРА ЈАКОВИЋ/ бг Након чина великог освештања, патријарх ће служити свету… »
Вести дана »
Божић: Нападач на екипу Н1 највероватније човек који је осуђен на 15 година због убиства
Н1 Инфо пре 19 минутајош 31 повезана
Османи расписала ванредне парламентарне изборе на Косову за 28. децембар
Бета пре 3 сатајош 30 повезаних
Ванредна ситуација проглашена у Врању због изливања Јужне Мораве и ризика од поплава
Наслови.аи пре 2 сатајош 27 повезаних
Ево ко су ко су нови власници Имлека! Један је водио ”Марбо”, а други производио смрзнуту храну и сокове
Дневник пре 1 сатјош 37 повезаних