Повезане вести

Додик: Велика је част што сам изабран за кума Храма Светог Саве у Фочи

Додик: Велика је част што сам изабран за кума Храма Светог Саве у Фочи

Политика 26.11.2023
ФОЧА – Председник Републике Српске Милорад Додик рекао је да му представља велику част и срећу што је изабран за кума Храма Светог Саве у Фочи. „Посебна ми је част, лично мени и мојој породици, људима који ме подржавају и који… »
Патријарх у Фочи: После Немањића да ли постоји период у којем је толико светиња ницало

Патријарх у Фочи: После Немањића да ли постоји период у којем је толико светиња ницало

РТВ 26.11.2023
ФОЧА - Патријарх српски Порфирије рекао је данас у Фочи да они који воде Републику Српску као ретко када у историји српског народа брину о његовој духовности, нема места где нису учествовали у изградњи храмова, и додао да после… »
Патријарх Порфирије у Фочи : Не знам да ли од Немањића постоји период када се више српских светиња градило

Патријарх Порфирије у Фочи : Не знам да ли од Немањића постоји период када се више српских светиња градило

Еуроневс 26.11.2023
Патријарх српски Порфирије рекао је данас у Фочи да они који воде Републику Српску као ретко када у историји српског народа брину о његовој духовности, нема места где нису учествовали у изградњи храмова, и додао да после… »
Дуг 50, висок више од 30 метара: Ово је највећи православни храм у БиХ, освештао га патријарх Порфирије

Дуг 50, висок више од 30 метара: Ово је највећи православни храм у БиХ, освештао га патријарх Порфирије

Телеграф 26.11.2023
На површини од 1.500 метара квадратних и са црквеним лустером са 135 сијалица највећи је храм у БиХ. Храм Светог Саве у Фочи, највећу православну богомољу у БиХ, освештао је патријарх Српске православне цркве Порфирије, а кум… »
Патријарх Порфирије освештао Храм Светог Саве у Фочи

Еуроневс 26.11.2023
Патријарх српски Порфирије освештао је јутрос Храм Светог Саве у Фочи, а кум је председник Републике Српске Милорад Додик. Након чина великог освештања, патријарх је служити свету архијерејску литургију. "Ово место сада је… »

РТС 26.11.2023
Његова светост патријарх српски Порфирије освештао је јутрос Храм Светог Саве у Фочи, а кум је председник Републике Српске Милорад Додик. Након чина освештања, патријарх служио Свету архијерејску литургију. Председник Републике… »

Политика 26.11.2023
ФОЧА – Патријарх српски Порфирије освештао је јутрос Храм Светог Саве у Фочи, а кум је председник Републике Српске Милорад Додик. Након чина великог освештања, патријарх ће служити свету архијерејску литургију, преноси Срна… »
Патријарх Порфирије освештао Храм Светог Саве у Фочи: Кум председник Републике Српске Милорад Додик

Патријарх Порфирије освештао Храм Светог Саве у Фочи: Кум председник Републике Српске Милорад Додик

Вечерње новости 26.11.2023
ПАТРИЈАРХ српски Порфирије освештао је јутрос Храм Светог Саве у Фочи, а кум је председник Републике Српске Милорад Додик. ФОТО ТАЊУГ/ ФОТО СРНА/ АЛЕКСАНДРА ЈАКОВИЋ/ бг Након чина великог освештања, патријарх ће служити свету… »

Вести дана »