Povezane vesti
Tražila da se otvori majčin sanduk - umalo se srušila: Šok na sahrani, ono što je unutra zatekla neće nikada zaboraviti
Kurir 26.11.2023
Zabuna koju su napravila dva pogrebna preduzeća u okrugu Bergen u Nju Džersiju potresla je ne samo porodice ožalošćenih, već i mnoge druge, a epilog čitave priče završio je na sudu. Kada je 93-godišnja Kjang Ja Kim preminula, odmah je dogovoreno… »
Ćerka posumnjala da nešto nije u redu, pa tražila da se otvori kovčeg: Kad je videla ko je unutra doživela šok
Mondo 26.11.2023
U Americi su pogrebna preduzeća pobrkala sanduke. U Americi su pogrebna preduzeća pobrkala sanduke. U okrugu Bergen u Nju Džerziju dva pogrebna preduzeća napravila su grešku koja bi mogla da ih košta 50 miliona dolara. Zaposleni su ožalošćenim… »
Skandal na sahrani: Posumnjala da nešto nije u redu pa tražila da otvore sanduk: "To nije moja majka"
Blic 26.11.2023
Zabuna koju su napravila dva pogrebna preduzeća u okrugu Bergen u Nju Džersiju potresla je ne samo porodice ožalošćenih, već i mnoge druge, a epilog čitave priče završio je na sudu. Kada je 93-godišnja Kjang Ja Kim preminula, odmah je dogovoreno… »
Vesti dana »
Šta je policiji rekao bivši nadzornik o radovima na rekonstrukciji Železničke u Novom Sadu
N1 Info pre 4 satijoš 68 povezanih
Ekološki ustanak traži od Vučića sva dokumenta o velikim državnim poslovima
Beta pre 2 satajoš 28 povezanih