Povezane vesti

Predsednik Vučić ugostio učenike i nastavnike OŠ „Sveti Sava“ iz Zvečana

Predsednik Vučić ugostio učenike i nastavnike OŠ „Sveti Sava“ iz Zvečana

Politika 26.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je danas u Palati „Srbija“ učenike i nastavnike Osnovne škole „Sveti Sava“ iz Žerovnice u Opštini Zvečan, sa Kosova i Metohije. Događaju u Palati prisustvuje i direktor Kancelarije za KiM Petar… »
Vučić primio decu sa Kosova: Oni čekaju trenutak da nas pritisnu do kraja, a mi čekamo trenutak da taj pritisak odbijemo

Vučić primio decu sa Kosova: Oni čekaju trenutak da nas pritisnu do kraja, a mi čekamo trenutak da taj pritisak odbijemo

Danas 26.11.2023
Oni čekaju svoj trenutak da nas pritisnu do kraja, a mi čekamo svoj trenutak da pritiske odbijemo, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, danas odgovarajući na pitanje novinara o Kosovu, pritiscima i pregovorima u Briselu. Vučić je, nakon… »
Vučić defetistički - čeka njihov pritisak: Samo odbijamo pritiske, a ne vršimo nikakav!?

Vučić defetistički - čeka njihov pritisak: Samo odbijamo pritiske, a ne vršimo nikakav!?

Pravda 26.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbiji slede teške nedelje i meseci, jer je cilj međunarodne zajednice da Srbiju primoraju, na jedan ili drugi način, ubacujući je u određeni pravni okvir, da prizna nezavisnost tzv. Kosova, na… »

Pravda 26.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbiji slede teške nedelje i meseci, jer je cilj međunarodne zajednice da Srbiju primoraju, na jedan ili drugi način, ubacujući je u određeni pravni okvir, da prizna nezavisnost tzv. Kosova, na… »
Teški dani pred Srbijom

Teški dani pred Srbijom

Vesti online 26.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da su pred zemljom teške nedelje i meseci, jer je ključni cilj međunarodne zajednice da Srbiju primoraju, na jedan ili drugi način, ubacujući je u određeni pravni okvir, da prizna nezavisnost… »
Vučić: Neće nas naterati da priznamo nezavisnost tzv. Kosova

Vučić: Neće nas naterati da priznamo nezavisnost tzv. Kosova

RTK 26.11.2023
Vučić: Ništa neću potpisati, neće nas naterati da priznamo nezavisnost tzv. Kosova

Vučić: Ništa neću potpisati, neće nas naterati da priznamo nezavisnost tzv. Kosova

Sputnik 26.11.2023
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da Srbiji slede teške nedelje i meseci, jer je cilj međunarodne zajednice da Srbiju primoraju, na jedan ili drugi način, da prizna nezavisnost tzv. Kosova, na šta, kako je rekao, neće pristati. „Bićemo… »
Vučić obećao! Slede nam teške nedelje oko Kosova

Vučić obećao! Slede nam teške nedelje oko Kosova

Pravda 26.11.2023
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da Srbiji slede teške nedelje i meseci, jer je cilj međunarodne zajednice da Srbiju primoraju, na jedan ili drugi način, da prizna nezavisnost tzv. Kosova, na šta, kako je rekao, neće pristati. „Bićemo pod… »
Vučić: Srbiji slede teške nedelje i meseci, neće nas naterati da priznamo nezavisnost Kosova

Vučić: Srbiji slede teške nedelje i meseci, neće nas naterati da priznamo nezavisnost Kosova

Euronews 26.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbiji slede teške nedelje i meseci, jer je cilj međunarodne zajednice da Srbiju primoraju, na jedan ili drugi način, ubacujući je u određeni pravni okvir, da prizna nezavisnost Kosova, na… »
"Njihov cilj je da nas primoraju da priznamo Kosovo" Vučić za Alo! o sastanku Mojsilovića sa komandantom KFOR-a

"Njihov cilj je da nas primoraju da priznamo Kosovo" Vučić za Alo! o sastanku Mojsilovića sa komandantom KFOR-a

Alo 26.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dočao je učenike i nastavnike Osnovne škole Sveti Sava iz Žerovnice u Opštini Zvečan sa Kosova i Metohije u Palati Srbija. Tom prilikom on je progovorio i o situaciji na KiM. Načelnik Mojsilović sutra ima… »
"Srećan sam što vas vidim": Vučić sa decom iz škole kod Zvečana: Nastavićemo da ulažemo u vaš napredak na Kosovu i…

"Srećan sam što vas vidim": Vučić sa decom iz škole kod Zvečana: Nastavićemo da ulažemo u vaš napredak na Kosovu i…

Blic 26.11.2023
Draga deca sa KiM, sa severa Kosova i Metohije, Žerovnice kod Zvečana, mnogo sam srećan što vas vidim ovde u Beogradu, da vidite sve od Hrama svetog Save do Narodnog muzeja, da obiđete sve institucije svoje države. Mi ćemo nastaviti da ulažemo u… »
"Imate samo jednu zemlju, a to je Srbija!" Predsednik Vučić primio đake i nastavnike iz Zvečana - "Neka živi naš narod na…

"Imate samo jednu zemlju, a to je Srbija!" Predsednik Vučić primio đake i nastavnike iz Zvečana - "Neka živi naš narod na…

Kurir 26.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas učenike i nastavnike OŠ "Sveti Sava" iz Žerovnice sa Kosova i Metohije. Vučić se prvo fotografisao sa mališanima, a potom se obratio. - Draga deco sa Kosova i Metohije, iz Žerovnice kod Zvečana… »
Vučić primio đake sa KiM: Nastavićemo ulaganja u škole i vrtiće na KiM

Vučić primio đake sa KiM: Nastavićemo ulaganja u škole i vrtiće na KiM

RTS 26.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je prilikom prijema deca sa KiM da će država nastaviti da pomaže narod i decu u južnoj pokrajini, i da će nakon izgradnje tri nove škole i pet vrtića, kao i obnove 29 škola na toj teritoriji nastaviti… »
Nema igre u rukavicama, oni čekaju svoj trenutak: Predsednik Vučić o situaciji na KiM - "nikada nećemo priznati Kosovo!"

Nema igre u rukavicama, oni čekaju svoj trenutak: Predsednik Vučić o situaciji na KiM - "nikada nećemo priznati Kosovo!"

Kurir 26.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u Palati Srbija učenike i nastavnike OŠ "Sveti Sava" iz Žerovnice sa Kosova i Metohije. Vučić je razgovarao sa mališanima, obratio im se i uručio poklone, nakon čega je odgovarao na novinarska… »
Vučić s decom s Kosova i Metohije: Mnogo sam srećan što vas vidim u Beogradu

Vučić s decom s Kosova i Metohije: Mnogo sam srećan što vas vidim u Beogradu

Telegraf 26.11.2023
Prijem učenika i nastavnika iz Žerovnice. U Palati ''Srbija'', predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je učenike i nastavnike Osnovne škole "Sveti Sava" iz Žerovnice u opštini Zvečan, sa Kosova i Metohije. Predsednik Vučić obratio se deci… »

Vesti dana »