Povezane vesti
Preživeli smo otmicu deteta, raspad i smrt! Brena i Boba se vole 35 godina, a ovako su se upoznali - Upozoravali su me!
Mondo 26.11.2023
Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović važe za jedan od najskladnijih brakova na domaćoj javnoj sceni, a njihov susret bio je sudbinski. Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović važe za jedan od najskladnijih brakova na domaćoj javnoj sceni, a… »
"Upozoravali su me da je veliki plejboj" Ovako su se upoznali Brena i Boba, poljubila ga već prvom susretu, a ovo mu je…
Kurir 26.11.2023
Pevačica Lepa Brena i njen suprug, bivši teniser Slobodan Boba Živojinović važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Oni su braku više od tri po decenije, a kao kruna njihove ljubavi rodili su se sinovi Viktor i Stefan. - Boba… »
"Upozoravali su me na njega da je veliki plejboj": Ovako su se upoznali Brena i Boba, pevačica ga poljubila na prvom susretu…
Blic 26.11.2023
Pevačica Lepa Brena i njen suprug, bivši teniser Slobodan Boba Živojinović važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Oni su braku više od tri po decenije, a kao kruna njihove ljubavi rodili su se sinovi Viktor i Stefan. - Boba… »
Vesti dana »
Čekajući rezultate izbora u SAD: Kad je Srbiji bolje, s demokratama ili republikancima na čelu SAD?
Insajder pre 1 satjoš 49 povezanih
Prevara u Nišu: Bugarka muškarcu i ženi uzela zlato i nakit
Novi magazin pre 33 minutajoš 39 povezanih